Kaderkks Elossgum vallahi benim eşimin ki yavaş değil nerdeyse sıfırdı ve hamile kaldım şuan 5. Hamileliğim 3. Tane olumsuz hamilelik süreci geçirdim bitane oğlumu kucağıma aldım şimdide hamileyim bakalım nasip
Elossgum Aslanmom1 peki hamilelik oluştu mu ve kürü nasıl kullandınız yani devamlı sabah akşam mı canım
Aslanmom1 Elossgum 3 yıl önce bir kalp durmasından kaybettim. 1 yıl önce kimyasal oldu şuan ise sağlıklı bir gebeliğim var 6 aylığım çok şükür. Youtube da ibrahim saraçoğlunun videosu var orada anlatıyor ondan bakarak yapmıştım canım
Elossgum Asya95 folik asit kullandım markası foliboldu içtiğim günden itibaren vücudum kanardı kaşıntı başladı 3. Gün sonunda bıraktım😓
Elossgum Kaderkks yaa öyle mi rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 14 aydır evliyim 4 aydır korunmuyorum umarım en kısa zamanda bende hayırlı haberler alırım ❤️
Kaderkks Elossgum amin inşallah sanada rabbim tez vakitte hayırlısıyla evlat kucağına almayı nasip etsin
Asya95 Elossgum altdan edicek😅canini skma hepimiz o yoldan geçtik Yumurtalara bakicak İnşeAllah iyi sonuçlar alirsin
Asya95 Elossgum ben hep oraya çiktigimda ayaklarim esiyor🤷🏼♀️napalim bebeyimiz için yapmak zorundayiz Uzan bebeyi düşün iyi geçer merak etme