Merhaba kızlar cuma günü yumurta toplamam olacak. Tecrübe edenlerin tavsiye ve önerilerine ihtiyacım var. Embriyolar da dondurulacak rahim dinlendirme yapılacak. Benim gibi olanlar gelin konuşalım 🌸
Tüp bebek yumurta toplama
Kader-kucuk sizin sıkıntınız neydi acaba bende tüp bebeğe başlayacağım da adrt olmayı bekliyorum suan başlamak için
Kader-kucuk benim aynen böyle oldu ocakta yumurta toplama bir ay dinlenme Mart’ta transfer oldu çok şükür tuttu da 6.5 aylık olduk
@“koza08”#p3382703rica ederim aklınıza takılan başka bir şey varsa sorabilirsiniz hayırlısı olsun bu arada sağlıklı embriyolar olsun inşallah ❤️
- Düzenlendi
Kader-kucuk çok basit bi işlem canım bende çok tedirgindim ama anestezili olduğu için hiç bişey hissetmiyosun bile benim çıkınca çok az adet ağrısı gibi ağrım olmuştu iğne yaptılar o da geçti çok büyük bi işlem değil zaten hiç stres falan yapma rahat ol herşey gönlünce olsun 😍🤲🏻
koza08 benimde şubat ayında yumurta toplama nisan ayında transferim oldu şuan 5.5 aylık hamileyim☺️güzel düşün güzel olsun yumurta toplama çok kolay bi işlem hiç korkma
Canim benim bugun yumurta toplamam oldu :) süreç bilmediğimiz için korkutuyor ama rahat ol uyuyp uyancsksın ve bitcek. 1-2 saat sürüyo eve gelmen öyle söyliyim. Eve gelince kasık ağrım oldu 3-4 saat zaten anestezi etkisiyle uyudum ve agrı kesici içebiliyorsun:)
Busraaaaaaaa16 ayy maşallah ne kadar güzel. Darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah 🤗❤️
Nur67 açıklanamayan infertilite birde ben tek tüplü ve yarım rahimliyim
1Anneadayiiii amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
koza08 rabbimin mucizeleri bitmez inşallah sen de güzel haberler alırsın❤️
Busraaaaaaaa16 amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
Kader-kucuk benim de 18aralıkta yumurta toplamı işlemi oldu
Sonra 14şubata kadar rahim dinlendirme, 14şubatta çift embryo transfer edildi şimdi ikizlerime hamileyim darısı size😇
Sormak istediğiniz birşey varsa sorun🌸
twinsmom__ hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Benim rahimden dolayı 1 embriyo verilecek. İnşallah hayırlısıyla tutunur ❤️🤲🏻
Kader-kucuk inşallahhh allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüzden geçeni nasip etsin🤲🌸