Kader-kucuk Merhaba kızlar cuma günü yumurta toplamam olacak. Tecrübe edenlerin tavsiye ve önerilerine ihtiyacım var. Embriyolar da dondurulacak rahim dinlendirme yapılacak. Benim gibi olanlar gelin konuşalım 🌸
Nur67 Kader-kucuk sizin sıkıntınız neydi acaba bende tüp bebeğe başlayacağım da adrt olmayı bekliyorum suan başlamak için
Bhrdnz Kader-kucuk benim aynen böyle oldu ocakta yumurta toplama bir ay dinlenme Mart’ta transfer oldu çok şükür tuttu da 6.5 aylık olduk
1Anneadayiiii Kader-kucuk çok basit bi işlem canım bende çok tedirgindim ama anestezili olduğu için hiç bişey hissetmiyosun bile benim çıkınca çok az adet ağrısı gibi ağrım olmuştu iğne yaptılar o da geçti çok büyük bi işlem değil zaten hiç stres falan yapma rahat ol herşey gönlünce olsun 😍🤲🏻
Parlaktos Kader-kucuk Canim benim bugun yumurta toplamam oldu :) süreç bilmediğimiz için korkutuyor ama rahat ol uyuyp uyancsksın ve bitcek. 1-2 saat sürüyo eve gelmen öyle söyliyim. Eve gelince kasık ağrım oldu 3-4 saat zaten anestezi etkisiyle uyudum ve agrı kesici içebiliyorsun:)
koza08 Bhrdnz yumurta toplama işlemi sıkıntılı mı acaba? O gün gece evde yalnız kalacağım. Ağrı ya da sorun olacak bir durum oluşuyor mu?
Bhrdnz koza08 yok çok basit bir işlem zaten anestezi veriyorlar sonrasında hafif ağrınız olması normal ama ben bir sıkıntı yaşamadım sadece anesteziden dolayı hafif sersemlik olabilir ama o da bir iki saate açılıyor
Busraaaaaaaa16 koza08 benimde şubat ayında yumurta toplama nisan ayında transferim oldu şuan 5.5 aylık hamileyim☺️güzel düşün güzel olsun yumurta toplama çok kolay bi işlem hiç korkma
koza08 Bhrdnz çok teşekkür ederim. Eşim gece çalışacak o yüzden yalnız kalacağım. Biraz endişelenmiştik. İçim rahatladı 😊🌸❤️
Bhrdnz @“koza08”#p3382703rica ederim aklınıza takılan başka bir şey varsa sorabilirsiniz hayırlısı olsun bu arada sağlıklı embriyolar olsun inşallah ❤️
koza08 Bhrdnz ay çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Siz de sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah 🤗❤️
twinsmom__ Kader-kucuk benim de 18aralıkta yumurta toplamı işlemi oldu Sonra 14şubata kadar rahim dinlendirme, 14şubatta çift embryo transfer edildi şimdi ikizlerime hamileyim darısı size😇 Sormak istediğiniz birşey varsa sorun🌸
Kader-kucuk twinsmom__ hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah. Benim rahimden dolayı 1 embriyo verilecek. İnşallah hayırlısıyla tutunur ❤️🤲🏻
twinsmom__ Kader-kucuk inşallahhh allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünüzden geçeni nasip etsin🤲🌸