Ayse_3065 Allah kimseye yaşatmasın öncelikle🙏kizlar kurtajdan sonra adet sancısı gibi sancım oluyor normal mi sizce kürtaj olanlar cevaplayabilir mi?
Ayse_3065 annesinin_kelebekleri teşekkür ederim eşim eczaneden ilaç almaya gitti ama agrikesici verdi mi bilmiyorum
annesinin_kelebekleri Ayse_3065 vermiştir mutlaka inşallah çok çabuk toparlanirsiniz nedenini sorabilirmiyim size bir sakıncası yoksa
Ayse_3065 annesinin_kelebekleri inşallah 🙏6 haftalikti kese ne vajinal ne karından görünmedi.beta istenilen düzeyde artmadı.
Betty1234 Ayse_3065 ilk gebeligimde 7 haftalikken olmustum.Cok az agri olmustu.Hizlica toparlarsin canim.Agri sizi kalmiyor genelde bir hafta icinde kaybolur❤️
ilaydaelcinn_1 Ayse_3065 10 haftalıkken kürtaj olmuştum. Çok zor, Allah’ım sabrını versin yardımcı olsun inşallah. Ağrılarınız da normal. Zamanla hafifler. Ağrı kesici ve antibiyotik kullanmayı ihmal etmeyin. Çok geçmiş olsun. ❤💐
Berrakk39999 Ayse_3065 İlk gün agrım oldu agrı kesici verdiler o şekilde geçti. 3. Günden sonra tamamen toparlandım. Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🌸