Fidan_Aylin22 Ayse_3065 Bir kızım var 2ci ye hamile kaldım kalbi durdu şimdi 3e hamileyim 2hafda gec döllenme ama qayet salıklı 15 haftalık oldu bile İnsAllah en kısa zamanda sizinde olur
Bigsecret3 Ayse_3065 Evet canım kürtajdan sonra karın ağrısı adet ağrısı gibi sancıları çekmen gayet normal çünkü rahim anca toparlanmaya başlıyor
Bigsecret3 Ayse_3065 tabii canım normal bir hafta kanaman olabilir bu 10 gün de olabilir gayet normal kürtajdan sonra gördüğün ilk adet gördüğün adet gününden daha kısa da olabilir daha uzun da olabilir Bu da normal kontrollerini ihmal etme ve ilaç kullanımını
minigim__1 Ayse_3065 bir iki gün oluyor benimde ilk bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmuştum çok acı Allah sabır versin
Ayse_3065 minigim__1 geçmiş olsun canım 🙏Allah şifa versin bize inşallah sağlıklı gebeliklerimiz de olacak
minigim__1 Ayse_3065 oluyor canım işte yeterki bir ay sonra kızıma hamile kaldım şimdi 3 buçuk yaşında 😊
Ayse_3065 minigim__1 ne güzel rabbim size bağışlasın inşallah 🙏ama korkuyorum ya ikinci gebelikte böyle olursa diye
Lavista Ayse_3065 çok geçmiş olsun evet adet gibi sancının olması normal benim de olmuştu doktorum ağrı kesici yazmıştı ve kürtaj olduktan 6 ay sonra sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Sizin de öyle olacaktır Allahın izniyle.