Ecekrk Dilek_04 ben hiç denemedim ama rezene çayı ve e bebekte malt içecekleri var süt yapıyorlarmış onları deneyin isterseniz
Dilek_04 Nazgns Ask1907FB Gamzeli-annee 1Prens1Prenses53 Gulsen1909 Ecekrk iremd-1798 Busragoymen Yaseminkayaa Damlaozzz Minnaksever _Mother_ _Mother_ Hepinize çok teşekkür ederim geç cvp verdim kusura bakmayın. Bi kaç şey denedim çok şükür işe yaradı çok teşekkür ederim 🥰
iremd-1798 Dilek_04 bol bol su için sıcak masaj yapın sağım yapın sık sık kuru dut yiyin ben çok etkisini gördüm bir de tahin helvası ile komposto iyi geliyor ben bu şekilde yaptım yararını da gördüm çok şükür ❤️ kısa zaman da çok çok gelir inşallah ❤️
Yaseminkayaa Canım her yemekte dere otu ye, humana rezene çayı al, elma kuru üzüm şeftali komposto yap sürekli iç bide sıcak suyla havluyla mesaj yap ovala akşam yemeğinde kuru soğan dere otu bulgur pilavı ye üstüne rezene çayı iç masaj yap iyice bollaşır düzenli sağ
metemom_ Dilek_04 göğüslerim yara olmadı ben hep elektirikli kullandım manuel çok acıtıyor ve güzel sağım yapmıyor benim sütüm üç dört günde az az çoğaldı
Dilek_04 metemom_ anladım ben hastnede elektrikli olanla denedim yara yaptı o yüzden eczaneden manuel aldım işe yaradı. Ama biraz vaktimi alıyor sağması güç istiyor.
Minnaksever Dilek_04 Solgar brewers yeast vitamini alın eczaneden çok artiriyor bi de mutlaka duzenli sağım ve uykunuzu güzel alıp bol su için
_Mother_ Dilek_04 bana hemşire duşta sokak su ile sabunla masaj yap demişti canım dene istersen inşallah gelir sezaryen olmuş isen başta gelmiyor zaten sonra dan gelir