Ask1907FB Dilek_04 gögüs leri tek yıkayın ama muhakkak sıcak olack özellikle dayanabildigini kadar sıcak olack
koomikbiranne0507 Dilek_04 bol bol su iç sıcak kompres uygula ve uyumak çok önemli benim uyuyunca gelmişti sütüm saolsun annem bi gece bebeğe baktı bende bi güzel uyudum sabaha sütüm inmişti bide emzirmek sürekli ama bebeğin yoğun bakımdaysa bol bol sağım yapmalısın
Dilek_04 koomikbiranne0507 çok teşekkür ederim sağım yapacam inşallah işe yarar biran önce sütüm iner
Annecik42 Kuru inciri kaynatıp suyunu içiyordu kuzenim sütü çok iyi geliyordu. Bir de Mehmet Fatih Karslı diye bir doktor var onun süt artırıcı destekleri var onu kullanabilirsin
metemom_ Dilek_04 sürekli sağ ben gece uyanıp sağarak çoğalttım saat başı sağım yaptım sağım yaparken bolca su iç
metemom_ Dilek_04 iki damlayı zorla alıp bebeğin ağzına sürdüğümü biliyorum hiç sıkıntı etme saat başı 10 ar dakika sağ sağarken de göğüsünün kenarlarına elinle masaj yap başlarda çok ağrıyo maalesef zor bir süreç ama göğüs pompasının ayarını yavaş yavaş yükselt
Nazgns Üzülme, moralini yüksek tut hersey den önce, bebeğini Allahını izniyle kucağına alacaksin.. senin gibi çok güçlü oda, bol bol sıvı tukett ,güzel şeyler dinle , olumsuz herseyden uzak durr …
Dilek_04 Nazgns Ask1907FB Gamzeli-annee 1Prens1Prenses53 Gulsen1909 Ecekrk iremd-1798 Busragoymen Yaseminkayaa Damlaozzz Minnaksever _Mother_ _Mother_ Hepinize çok teşekkür ederim geç cvp verdim kusura bakmayın. Bi kaç şey denedim çok şükür işe yaradı çok teşekkür ederim 🥰
Dilek_04 metemom_ doktor bana manuel kulanmamı önerdi elektrikli olanla yaparsan göğüslerin yara olur dedi . Bende manuel aldım inşallah işe yarar. Bende ilk defa sağdım 3 yudum zor vardır . Sizin sütünüz kaç günde çoğaldı?
metemom_ Dilek_04 göğüslerim yara olmadı ben hep elektirikli kullandım manuel çok acıtıyor ve güzel sağım yapmıyor benim sütüm üç dört günde az az çoğaldı
Gamzeli-annee Dilek_04 rezene çayı ve bol bol su iç benim öyle artmıştı Damla da kullanmıştım ama bi iki gün arttı sonra eski haline dönmüştü rezeneyi tavsiye ettiler onu içmiştim çoğalmıştı özellikle suyu çok içmeye çalış
1Prens1Prenses53 Dilek_04 kuru dut kaynatıp içmeni öneririm..çok fazla arttırmıştı benimkini,inşaAllah sana da faydası olur..ve kesinlikle denildiği gibi sağım yapmalısın.Allah şifa versin biran önce sağlıkla bebeğinizi yuvanıza götürmeyi nasip etsin Rabbim 🤲🏻
Gulsen1909 Dilek_04 canım sıcak bir duş Duşta güzelce masaj yap. Tara beyaz sabunla ovala göğüslerini uzun süre. Sonrasında her 2 saatte bir sağ
Ecekrk Dilek_04 ben hiç denemedim ama rezene çayı ve e bebekte malt içecekleri var süt yapıyorlarmış onları deneyin isterseniz
iremd-1798 Dilek_04 bol bol su için sıcak masaj yapın sağım yapın sık sık kuru dut yiyin ben çok etkisini gördüm bir de tahin helvası ile komposto iyi geliyor ben bu şekilde yaptım yararını da gördüm çok şükür ❤️ kısa zaman da çok çok gelir inşallah ❤️
Yaseminkayaa Canım her yemekte dere otu ye, humana rezene çayı al, elma kuru üzüm şeftali komposto yap sürekli iç bide sıcak suyla havluyla mesaj yap ovala akşam yemeğinde kuru soğan dere otu bulgur pilavı ye üstüne rezene çayı iç masaj yap iyice bollaşır düzenli sağ