bilekwoman kızlar merhaba 31 ağustos’ta transferim oldu o günden beridir kabızlığım var bu durumu yaşayan var mı duphalac kullanmaya başladım ama çok etkisi olmadı önerisi olan var mı?
1Anneadayiiii bilekwoman Aaa bende 31 ağustosta transfer oldum canım 😍 ilk günler bende de kabızlık oldu ama şu an yok kuru kayısı ve doğal erik suyu içmeni tavsiye ederim çok faydası oluyo 😍❤️
Parilti007 bilekwoman hayırlı olsun canımm, ben de tüp bebekle hamileyim. Sabah aç karnına 4-5 kuru kayısı ye ve ılık su iç 1-2 bardak. Üstüne bişey yeme 1-2 saat. Çok rahatlatıyor ben ilaçsız böyle geçirdim o dönemimi 🌺
Fatmadali bilekwoman ay bende 9 temmuzda transfer olmuştum hala daha kabızlığım var benimde 🫠 kefir içiyorum bide acı turşu falan yiyince çıkabiliyorum anca 🤷🏻♀️
Nazli00 bilekwoman bende oldim . Yemek yemeden 10 dk önce içerdim . Her öğünden önce iç daha etkili oluyor . Ben ilk gün etkisini görmedim ikinci gün gördüm. Ekstra kayısı da yedim
bilekwoman 1Anneadayiiii sabahları aç karnına denedim onu da ama bir faydası olmadı ya progestan dex iğnesi yapıyor galiba ne yapsam düzelmedi bir türlü bu arada yanlış yazmışım 30 ağustos’ta transfer oldum canım ben ☺️
bilekwoman Parilti007 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah denerim söylediklerini çok teşekkür ederim kaç haftalık şu an 😍
1Anneadayiiii bilekwoman kuzum yatmadan önce ye kayısıyı bi de öyle dene belki faydası olur ☺️ bende protulex iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 😍 hadi bakalım aramızda bi gün var ❤️
Parilti007 Asya95 fitil progestan vajinal alınır eğer onu kast ediyorsanız 🙄 oral ya da vajinal deniyor ben de vajinal kullandım, arkadan olduğunu düşünmüyorum
bilekwoman Asya95 taze embriyo transferinde fitil vermişlerdi ama bu sefer dondurulmuş embriyo transferim oldu iğne olarak verdiler
Parilti007 bilekwoman ben de hala kullanıyorum iğneyi 12. Haftaya kadar kullanılacakmış Allah sabır versin hepimize🫠😂
Fatmadali bilekwoman aynen öyle valla mecbur kalınca işte 🤷🏻♀️ aksi gibi bide transfer sonrası ıkınma zorlanma derler ya tam da denk geliyo yani 😂
bilekwoman 1Anneadayiiii öyle yapayım bu akşam denerim bakalım inşallah işe yarar canım sağ ol ☺️ benim test günüm 10u senin kaçı 🥰