Berfinnnc Ayy en korktuğum şey büyük tuvaletimin gelmesi o an engellenebilir mu acaba yani tutabildin mi merak ettim
Arven-Doruk aysegulalatas bende yarin doguma girecegim ve normal olacak ysni mudahale ile baslatacaklat insallah bende sizin gibi kolaylikla dogumu tamamlarim.
ZO_Zeynep9098 aysegulalatas maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah kolay doğumlar geçiririz bende sizin gibi hep iyi normal doğumlari okuyorum hep diyorum bende yapabilirim morel geliyor 😇🤭
kbra_588 aysegulalatas Rabbim sağlıkli hayırlı imanlı bir ömür versin. Canım sarılık icin evet bol.bol emzirmen gerek ben sak8n yanlıs anlama birazda şırınga ile mama ver çünkü daha yeni oldugu için doğum süt az geliyorsa olabilir umarım tez vakitte iyileşir minik🥰
aysegulalatas @ZO_Zeynep9098 yaparsın kız ben yaptıysam herkes yapar ameliyat hiç olmadım çok korkardım en ufak bir şeyden
aysegulalatas @Melike_00 evet canım 2 kere yaptım bide evde televizyon izlerken vıdeodaki oturma pozisyonunu yaptım altıma yastık koyarak destek aldım öyle oturuyordum
Nefise2000 aysegulalatas rabbim bebeğinize şifa versin inşallah iyi olur yavrucuk allahım biz hamilelerede böyle güzel doğumlar nasip etsin bizlerede dua edin ne olur bebişinizede sizede uzun ömür versin allah onu her türlü kötülükten korusun ☺️❤️