38+3 de gelen mucizem💙 Evettt o gün gelip çattı. Hep doğum hikayelerini okudum burdan elimden geldiği kadar hep iyi hikayeler okudum ki iyi şeyler olsun çok şükür ki öyle oldu🤲🏻 Eşimle tanışma yıl dönümümüz 30 Ağustos eşime dedim ki bide oğlumuz o gün doğuyormuş gerçekten de öyle oldu 😂🫶🏻Akşam dan adet olcakmışım karnım ağrıyordu ama çok hafifti bişey olmaz dedim sabah uyandığımda kahverengi lekeler gelmeye başladı dedim bugün ben kesin doğum yapıcam 12 de evi temizlemeye başladım dip bucak yerleri eğilip sildim 3 saat temizlik yaptım dinlenmek için oturdum karın agrım adet dönemi gibi aralıklı sancı gelmeye başladı sancımı evde çekip akşam hastaneye gitmeyi planladım eşim yemek hazırladı sandalye oturdum tam bir ısırık atıcaktım ekmeğe tak diye ses geldi lavoboya koştum suyum gelmişti saat 6 da suyum geldi 9 da hastanede oldum yavaştan hazırlandım acele edip panik yapmadım muayeneye aldılar ilk açıklık kontrolüm olacaktı hem 5 cm açıklık varmış sancılarım da 3 dk da bir geliyordu ama asla dayanılmıcak bir ağrı değildi hatta bu muymuş sancı dedin 😂doğum odasına alındım odam sadece bana özeldi rahat ettim hiç çekinmedim suni sancı vericeğini söyledi doktor bebeğin suyu geldiği için açılmanın hızlanması için suni sancı bacaklarıma kalçama vurdu benim sancı gelince ayağa kalmak hafifletiyor azda olsa ama doktorum ayağa kalkmama izin vermedi nst ye de bağlıydım çünkü o yokken gizli gizli kalkıyordum ama ben 😂 küçük tuvaletim geliyordu doktor ayağa kalkman yasak boşver yap dedi sonra ben kakam geliyor babana ben kalkcam dedim doktor gelip baktı açıklık bi anda 10 cm olmuştu Allah sabrını veriyor gerçekten bi baktım 7 8 kişi birden geldi bebeğimin kalp atışları hızlanmıştı doğum başladı dediler sancın geldikçe ıkın dediler doktor devlet hastanesi olmasına rağmen çok iyi morel verdi çok iyisin kafası gözüküyor falan deyip beni sakinleştirmeye çalıştı 4 ısınmayla oğlum doğdu🥹🥹🥹 kurban olurum dedim ilk görüşte bebeğin eşini beklerken ben yan tarafımda oğlumu izliyordum saat 1 30 da oğlum doğmuştu dikiş işlemleri doğumdan daha zor geldi bana kanamam çoktu saat 2 30 a kadar da dikildim ebeler 1 2 tane tek kötüydü bağırıyordu bağırma diye onun harici güzeldi normal doğum en güzel yanı ilk ayağa kalkıp yürümek sanki hiç doğum yapmamış gibiydi 3 gün hastanede yattım sarılık olduğu için şuan biraz iyiyiz daha 5 günlük olduk🥹 dün kontrole gittik hastaneye sarılık yüksek çıktı tekrar doktor 2 gün sonra gel eğer devam ederse yatış olucak dedi bol bol emziriyorum şuan insallah yatış olmaz bol bol dua istiyorum bu yüzden benim hikayem de böyle geçti kalanlara bir avazda kurtarsın rabbim inşallah 🤲🏻