ikincibaharrr Gencanne06 ay maşallah Allah bağışlasın benimde bir kızım var bakalım bu bebişin cinsiyeti ne sizin normal doğum muydu sezaryen miydi
ikincibaharrr Moz aa daha yeni evlisiniz🥰 ikişer üçer bebişleriniz olsun inşallah kalbinizi ferah tutun Allah kaderimize ne yazdıysa o ki bence siz kalp atışlarını duyup buraya kocaman post açacaksınız beni de etiketleyin beraber sevinelim❤️❤️
Moz ikincibaharrr yaşım küçük değil ama 31 im inşallah olur .Yaa çok teşekkür ederim o post bana nasip olur inşallah❤️❤️❤️
ikincibaharrr Moz olur tabiki merak etmeyin yaşınız daha genç benim yengem 40 yaşında geçen sene doğum yaptı üstelik 5 senedir çocukları olmuyordu siz daha çok gençsiniz hiç merak etmeyin pıt pıt atacak o minnoş kalp❤️🫶🙏
Gencanne06 ikincibaharrr ikincibaharrr amin canım hepimiz inşallah rabbim isteyene de nasip etsin inşallah ❤️🌸
Moz Hasret18ayaz amin inşallah tüm hafta yattım ilaçları kullandım ağrım kanamam olmadı olumlu olur inşallah ya
Moz Hasret18ayaz doktorun o yüzünü ekşiten olumsuz surat ifadesini görmek istemiyorum kaldıramıyorum ya bir mucize olsun🤲❤️