Mervece92 Gün içinde 10 tane hareketini sayın.bana doktorum 10 kere hareketini sayarsan korkma demişti 😊
Ibrahimefe 1PrensAnnesi allah razı olsun pek bi bilgim yok ilk çocuk olduğu için sürekli endişe içinde olurum 🙂
1PrensAnnesi Ibrahimefe sizdende razı olsun 🙂 illaki oluyo hepimizin başında snçta onlar canlarımız bzm🙏🏻
birminikannesi Ya bisey sorucam kacinci haftada hissettiniz ben suan 14+2yim bende hissetmek istiyorum meraklaniyorum yaa 😊
-silinmis110- birminikannesi eger ilk gebeliginse hissetmek pek mümkün değilmis ama ikinci gebeliklerde erken hissedebilir siniz 20. Haftalarda hissedebilirsiniz büyük ihtimal 🤗🤗
Saliha birminikannesi ben 18. Haftada hissetmeye basladım ilk hareketleri smdi 24 haftalık güm güm durmuyo 😂
Zeynepemre birminikannesi 17.haftada hissettim ve öyle bir denk geldi ki 17.07.2017 💕🤰 ömrüm boyunca unutmam o anı 😍
-silinmis110- Saliha doguncada durmaz o zaman benim kizim da cok hareketliydi hoc durmuyor simdi 🤗😍😃😂
Damla________ birminikannesi çok güzel bir duygu özellikle karnın ciplak bak büyüleyici insan kucağına almak istiyor 7. Aya girince daha az ama daha belirgin atıyor gittikçe elinle tutacak gibi oluyorsun
Saliha -silinmis110- yatamıyorum oturamıyorum pozisyon pozisyon atıyo bazen canımı yaktığı bile oluyo ya 😂
-silinmis110- Saliha allah yardimcin olsun ama tatli duygular 😍valla benim kizim geceleri uyandiriyordu tekmeleriyle cinsiyet nedir 😂😁
Saliha -silinmis110- oğluş olucak arkadaşlarla geliyoruz bir araya onlarda hamile hepsinin uslu uslu benimkisi tıkıtr kımıldanaktan konusamıyorz bile 😂 insalalh doğdugunda sakin olur