Ibrahimefe 31 + 3 haftaligiz kızlar 2 gündür eskisi gibi hiç tekme atmiyor sadece hareket hissediyorum ama önceden çok vurur elimi karnıma koydugum an gelip oraya vururdu şimdi yok sizde de öyle oldu mu normal mi acaba ya ¿?
-silinmis110- Ibrahimefe doguma yakin olduğu için yeri daraliyor belki o yuzden eskisi gibi hissetmiyorsundur ama hareket varsa sorun oldugunu sanmıyorum
1PrensAnnesi Ibrahimefe 32 haftadan snra tekmeler biter sadece hareketler dönmeler hissedilirmiş yeri küçüldü çünkü yapamıo artık.. bebeğiniz de biraz iri bi bebekse 31de başlamış sizde korkmayn normal☺
Ibrahimefe -silinmis110- evet canım haklısın doktor da öyle dedi nts ye de girdim bi sıkıntı yok kalp atışlarında duyduk ama insan gerçekten içi rahat etmiyor ya :/
Haticeyildiz Bende su anda delirmek uzereyim dun geceden beri o kadar az hissettimki uzuluyorum boyle olunca hissediyorum ama dedigin gibi sadece hareket tekme atmiyo napsam bilemedim
Ibrahimefe Haticeyildiz çok iyi anlıyorum seni insan kendini çok kötü hissediyor sürekli elim karnımda geziyorum konuşuyorum nolur hissettirdiği kendini felan ama haklılar yeri daralıyor diye olabilir ama bi anda kesilince tuhaf oldum boşluğa düşmüş gibi ya allahım yardım etsin sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
-silinmis110- Ibrahimefe doğru biliyorum ilk gebeligimde bende oyleydim ama ikincide insan teceube kazanir rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ibrahimefe Handeaslan39 inşallah canım öyledir ya başka bi sıkıntı olmasın da allahım korusun evlatlarimizi♡
Haticeyildiz -silinmis110- yemez olurmuyum hic 😀 o yetmedi esim simdi pasta almaya gitti belki o iyi gelir oynar 🤗🤗
Haticeyildiz -silinmis110- oynadi cok sukur benim oglusum eksiyi cok seviyo eksi elma yedim kipir kipir oldu masallah 😍😍
Haticeyildiz Ibrahimefe insallah ya boyle arada korkutuyolar iste dogana kadar akla karayi sectiricekler bize 😀
Ibrahimefe 1PrensAnnesi allah razı olsun pek bi bilgim yok ilk çocuk olduğu için sürekli endişe içinde olurum 🙂