Amanbedunya Keyfimin-kahyasi-misin 4 yıl önce burdaydım . Yeni gelmedik geri geldik hesabı döndük yine buraya 😂
Amanbedunya Keyfimin-kahyasi-misin 😂😂😂 hoşbuldukkkk kız niye elim boş nur topu gibi 4 yaş sendromlu kızım var bide üstüne oğlan geliyo dedi doktor. Elimde huni ile bekliyorum walla 😂
DENIZ_55 Keyfimin-kahyasi-misin konuşmadan acaba kayserilimi felan dedim sorna aşağı okudum konyaliymissin bende kayseriliyim samsunda oturuyorum 9 ay önce doğum yaptım kaybettim suan tekrar hamileyim 7+4 haftalık canım 🥰
Keyfimin-kahyasi-misin Ebbruc Konya’dan katiliyork yarışmaya yaşım 21 Bir oğlum var 15 aylık sayılır Bide karnimda var ikisde isteyerek oldu 🤣♥️
Ebbruc Keyfimin-kahyasi-misin ay sen çok gençsin ben yaşlı sayılırım 😂 diyarbakırda yaşıyorum 30 yaşındayım. 1 oğlumu 1 yıl önce kaybettim şimdi 2.ye hamileyim 🥰
ebrarsamet_ Keyfimin-kahyasi-misin bende 21yaşındayım ilk oğluşumu bekliyorum yeni katıldım yani buralara ama eski olmasamda araya kaynar giderim hiç merak etme 🤭
hepoyleolurzaten_ Keyfimin-kahyasi-misin merhabalar yaşımm 23.2022ler burdayım ilk kızım 20 aylık karnımdaki kızım 35+4 haftalık 💆🏻♀️2022de formlarınızı okuyordum ordan tanıyorum🫡eylül ortası sezeryanım var heyecan stress hepsi karışık sizde ne var ne yok?
Selcennnn Keyfimin-kahyasi-misin kız sende mi hamilesin😂bende hamileyim 2. Ye ama benimki istemeden oldu 😂
Keyfimin-kahyasi-misin DENIZ_55 Ya başın sağolsun çok üzüldüm 🥹 Ahah kayseriyle konya yakin ya Allah im sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin ♥️
Keyfimin-kahyasi-misin Ebbruc İçime bakmamk laizk bide o çok yaşlı 😂😂 Memnun oldumm sağlıcakla kuavusun inşallah ♥️ başınız sağolsun 🥹
Ebbruc Keyfimin-kahyasi-misin benimde içim 90 dışım 20-22 😂 bende memnun oldum canım, Rabbim bebeklerimizi bile bağışlasın ❤️
br2023 Keyfimin-kahyasi-misin En yeni benim galiba🥲Gebelikten önce sadece yorumları postları okuyup geçerdim şimdi 39+5 haftalığz gebeliğin başından beri tam takır kullanyrm burayı☺️
Keyfimin-kahyasi-misin ebrarsamet_ hahah kayna kayna Memnun oldum hoşgeldin 🥹😍😍Yabancolamayiz hiç merak etme ♥️