Fatoss3- Htccndn hiç sorma yemin olsun sırf etçil yemnle benimkide sebze zor yiyor bide aşçı olduğu için her yemeği begendiremiyorum😒
rumisam Rabiul taze fasulye bulgur pilavı inşallah yapabilirsem detaylı banyo temizliği yaptım sanki yemek yapmaya enerjim kalmadı gibi 😅😅
br2023 Rabiul Sen ne yapcksn yada dolmanin yanına ne gider şuan ocağa bıraktm bisiler daha yapabilirim diye düşünüyorm. Sağol cnm💕
Aysgullllll Çalışıyorum ve müde bulantısından yemek yapamıyorum. Yemeğe kardeşime gidiyoruz çok şükür bugün de 😊
br2023 Rabiul 😂Ben üşendiğim zaman direk kahvaltılık hazırlayıp geçiyorum hiçbirşey rahatmdan önemli değil😌
Ebbruc Bendiyebiri_ kız seni kaldırmadıysa boşver saatin bi önemi yok 😂 benimki de öğlenden başlar bazen et falan koyacaksa
Minnosunannesi49 Rabiul taze fasulye bulgur pilavı cacık yaptım normalde bu kadar çalışkan değilim bugün canım hepsinden çekti vallaa😂
Bendiyebiri_ Ebbruc ben ayrı evde yasiyom canim bugün oğlumla oraya gittik hastahane işi için baktım yemeği yapmış bile bana da kal dedi dedim bari bugünde burada yiyelim bir gün bir gündür gecsin bitsin
Ftmnnr myangelson balıklar bu mevsimde yağlı olmuyormu ya annem felan hep öyle dedi balık arada canım istiyor ama yağlı dedikleri için kışı bekliyordum