Meliyda Ebrueren ayy bu sene bahçryi kv ekti bebekle ekemedim ben bezelye ekmemiş kız pazardan alayımda bende bezelyr yapayım yarına
Rabiul Bendiyebiri_ benim kv de karga kakişini yemeden temizliğini yapar yemeğini yapardı şimdi çalışmaya başladı 😆
Bendiyebiri_ Rabiul benim kayınvalidem gözünü açar açmaz bu yemeği yapayım der kalkar yapar sonra temizlik oda bitti yemekte psitiyse nereye gidem gezem der 😂😂😂
br2023 Rabiul Sadece dolma yapacam😐 üşeniyorum bide hamur yoğurcam ekmek de vurmam lazım yarın hastaneye gidcm belki yatış verirler o yüzden bugün herşeyi halletmem lazm.
br2023 Rabiul Sen ne yapcksn yada dolmanin yanına ne gider şuan ocağa bıraktm bisiler daha yapabilirim diye düşünüyorm. Sağol cnm💕
Fatoss3- Ah şu akşam yemeği düşüncesi benim eşim birde aşçı her gün ona soruyorum ne istiyorsun diye cnki işte yaptığı yemeği bir daha yemek istemiyor yemnle ne.yapicagimi.sasiriyorum artık 🤦😒
Ftmnnr Fatoss3- bide şey var fikir bulamadığım zaman eşime soruyorum sen ne istersen onu yap diyo yaaa bişi istemiyoki sana soruyom 🤣
Alparslanyigit19 Bendiyebiri_ bizimki akşamdan yapar gündüz gezmeye çıkar salatayı bile akşam yapar o derece
ikibebeliannis Bendiyebiri_ benim kayınvalide de öyle kahvaltısını yapar onun bulaşığını yıkarken bi yandan akşam yemeğini kor
Bendiyebiri_ Rabiul benim eşimle birlikte üç erkek oğlu var ama akrabalık olabilir belki ama kardeşleri öyle değil
Htccndn Hergün şu derdi düşünmekten kafayı yicem artık ne yemek yapacağımı bilmiyorum saat oldu 15:00 bide eşim her yemeği yemiyor sebzeyi çok tüketen bir insan değil yediği tek sebze patlıcan yani ne yapsam bilmiyorum 😒
Fatoss3- Htccndn hiç sorma yemin olsun sırf etçil yemnle benimkide sebze zor yiyor bide aşçı olduğu için her yemeği begendiremiyorum😒