Elifffim Bende Nisan ayında bütün tahlillerim normal çıkmasına rağmen mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendim bu defa triod ve haşimatom varmış denildi büyük ihtimalle gebeliğe bağlı denildi bebekte zeka geriliği yapabilir o yüzden ilaçlarınızı düzgün alın beni sağolsun devlet hastanesinde doktorum 15 günde bir kontrole çağırıyor takip ediyor ona göre doz ayarlıyor kaç aydır ilk defa baya düştü ama hep takipte olmak gerekiyor doğuma kadar sonra da takip edilecek geçme olasılığı yüksek dedi doktor
User658383839 Elifffim evet ya çok korkuyorum bende bebeğime bakan doktor 1 ay sonra gel dedi dahileyede ki doktoruma da önce gitmistim1 ay sonra gel demişti ama ben bebeğin kontrolünü bekledim bir daha gidip gelmeyim diye ikisini de aynı gün aldım birşey olmaz değil mi🥺
Fatmaacylnn Aeell iyi günler benim annem de de zehirli guatr var doktor içinde nodüller var dedi birde bir doktor ameliyata girek yok dedi biri ameliyat edelim dedi eşinizin ameliyat süreci nasıl geçti, ya da çevreniz de böyle olup ameliyat olmayan oldu mu 💕
Aeell Fatmaacylnn benim kızım dada zehırlı guatr var ılac kullanıyor esmının baya ılerlemıstı ve zehır bedene ınmeye baslamıstı surekli kalp krızı gecırıp bayılıyordu ve doktor acıl almam lazım ama konusamaz duymaz ses tellerı zarar görür bunları goze alın dedı 3 hafta yattı suan gayet ıyı ekstra ılac kullanıyo
Gamzeli_03 User658383839 guatir dediğin tiroit sanırım benim de yüksek ilk hamilelik den bu tarafa ilaç alıyorum ikinci hamilelik de 9 du değerim ilaç kullandım 100 luk 2 3 arasına düştü ilaç ile kontrol altına alınıyor biyopsi vs birşey vermedim dahiliye bölümüne git kan ver oradan doktor kaç ml alacak isen onu belirler ihmal etme yüksek olması iyi değil özellikle hamileliğin de korkutmak değil uyarıyor benim ki bebek de zekâ geriliği düşük risk vs bir çok şeye sebep oluyor doğum sonrası da kullanıyorum ben yüksek olması metabolizma yavaşlatıyor kilo alıyorsun sinir yapıyor 🤦🏻♀️ yani ömür boyu kullanacağım bu ilacı dediğim gibi sen dahiliye den randevu al oradan baktır geçmiş olsun
User658383839 Gamzeli_03 teşekkür ederim. Evet şuan da 25 lik ilaç kullanıyorum değerlerim güzel düşmeye başladı