twinsmom__ Lyla_46 benim de öyle hareket ettiklerinde😫 ama 30.hafta itibariylr başladı İsterseniz doktorunuza bi danışın
Lyla_46 twinsmom__ kötü bir şey değil umarım normlde hep karnımda görürüdüm hareketleri 2 gün ömce böye alt karın böylemde kıpırtılar oldu birde benim bebeğin bir tanesi çok hareketli
twinsmom__ Lyla_46 benim de biri çoook hareketli geceleri uyuyamıyorum artık Benim doktorum bana sorun ypk demişti ama siz yine de bi doktorunuza danışın isterseniz içinz rahatlasın
Lyla_46 twinsmom__ bnm doktorum başka yerde ben başka yerde yaşıyorum pazartesi kontrolüm var telefonla desem bile doktorum yanına çağrıyor aramızda 1:50 saatlik yol var öyle olunca git gel çok zorlanıyorum neyse bakalım pazartesiye az kaldı
twinsmom__ Lyla_46 sende benm gibisin🤦♀️ Benm de doktorum başka yerde ne sorsam gel bakalm diyor çok ağırlaştm İçini ferah tut büyüyor ikizlern🫠
nunual_ Merhaba 32+1 çift yumurta ikizi gebeyim o haftalardan sonra bende aşağıdaki bebeğimin hareketlerini alt bölgemde çok hissetmeye başlamıştım ve hâlâ devam ediyor
NurZenkin Lyla_46 25 e gireceğim bende rahim tarafında daha çok hissediyorum tekmelerini doktorum normal dedi . Böyle idrar kesesine vuruyor sanki
Lyla_46 NurZenkin z kuşağı sonuçta 😂😂onlarda haklı sıkılıyorlar sürekli aynı şey sürekli aynı şey içerde farkı şeyler keşif ediyorlar