RumeysaK Edakgndzzz Ben 4+4 de gördüm keseyi herkeste aynı olmuyor ama isterseniz bir hafta daha bekleyin ☺️
Semuss Edakgndzzz bende bugün gittim 4 haftalıkken gitmiştim sizin gibi heyecan yapıp ama gözükmez dedi doktor . Bugün gittim gözüktü darısı size inşşalh biraz daha bekleyin isterseniz ☺️
Edakgndzzz Burcuveburcum evet 2 gün önce bakıldı 217 çıktı tahminen 4 hafta oluyo sanırım. İlk gebeliğim bilgim yok pek.
Burcuveburcum Edakgndzzz beta hcg yi iki günde bir tekrarlatıyor doktorlar iki katı seviyeye ulaşması bekleniyor sağlıklı ilerleyebildiğini görmek için 5.haftada muhtemelen kese görünür iki hafta sonra bebek ve kalp atışı tabi bunlar kişiden kişiye değişiyor
Edakgndzzz GizemAkar göremezsem Bebek yok anlamına mı gelecek ? İçimde hep bir korku var kasıklarıma sancı giriyor ara sıra normal mi bu ?
Solmazaltinisik Can'ım son adet tarihinin ilk gününü hatırlıyor musun o tarihten bugüne kadar saymalısın
Edakgndzzz Solmazaltinisik evet saydım 4 hafta 3 gün oluyor. Keseyi görmeden içim rahat etmicek sanırım 🙈
Edakgndzzz Burcuveburcum siz böyle anlatınca yaşadım resmen ☺️ İnşallah dediğiniz gibi olur herşey 🙏🏻
Emelim Edakgndzzz canım öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🙏 bulunduğun yerdeki sağlık ocağından Bilgi alabilir ve gebelik kaydı oluşturtabilirsin değerlerine de doktora gidene kadar baktır derim ben ☺️
Solmazaltinisik Çok güzel telaşlar içimiz kıpır kıpır 😻😻 beş hafta ya girdiğinde keseyi görürsün sonraki iki hafta içinde Allah'ın izniyle kalp atışlarını 🙏🏻🙏🏻
Edakgndzzz O Solmazaltinisik ağzın bal yesin ❤️ İnşallah. Sabırsızım da biraz hemen göreyim istiyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Solmazaltinisik Edakgndzzz Can'ım bende yedinci Haftadayım seni çok iyi anlıyorum umarım herşey yolunda gider dua dua dua artık 🤗🤗
Kumru82 Benim yarın 5+2 oluyor keseyi görmeye gideceğiz 4 haftada gittim kese görülmedi karından hcg bakıldı iki kere yarın için randevu verdi dr bakalım bu gece uyumucam sanırm heyecandan 🤲🏻
BURJUVA Edakgndzzz İçini ferah tut keseyi de görürsün kalbini de duyarsın inşallah olumsuz düşünme kasık ağrıların da çok normal çünkü bebeğin büyüyor annesi 💕🤗 biraz ağrı yapacak elbette
Asli5454 Edakgndzzz bebek küçükse kese görünmez canım benim yanlış hatırlamıyorsam 6 haftalıkken görünmüştü benimde ilk hamileligim şuan 15+4 üz 😊