Tictack 2prensesmom_ gelisim geriligini nasil söyledi doktor boyuna kilosuna bakarak mi bizimde karın cevresi 2 haft geride ama gslisim geriligi demedi
ggmom 2prensesmom_ ölçümleri ne o önemli kilo olarak bence çok geri değil benim 28de 1200du 30 da 1500olmustu ölçümlere daha çok dikamt ediyor doktor 27olmasi gerekirken 25mi çıkıyor mesela
ggmom mervegulerktas benim de 12kasim görünüyor sezeryan Olcam ama 1kasim istiyorum beklerse eğer ilk oğlum 3 hafta erken doğmuştu 😄
Makbule_199110 Aybukecee Hadi bakalm kim önce dogum edecek Rabbım sag salim versin kucaklarimiza insallah
Feliz Tictack losyon almayı düşünmüyorum çünkü zaten banyo yapılmayan günlerde bebek için ıslak mendille silebilirsiniz diyorlar o yüzden losyon gerekli gelmiyor bana. Ama araştırmadım daha, losyon mu daha iyi ıslak mendille silmek mi
Meloxaa Gulnur06 Kasımın sonu olarak görünüyor benimde 😊 İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 👶🏻💙 bugün tam 27 haftalık olduk 🥰
sdogancan Merve32- ah bende öyle aslında ikisinden de korkuyorum ilk gebeliğim ama sezeryandan daha çok korkuyorum😅insalah vaktin de sağlıkla gelsin minik kuşlar 🩵
Bebek35bebek Alparslanyigit19 benimde aynı uykuda artık baya zorlanıyorum bel ağrısı çok yaşıyorum çabuk yorulmadan çok zaten zorgun enerjisiz uyanıyorum
lcasl busraarici 8 Mart sezaryen olacağı için şimdilik 29 Kasım dedi doktorum bakalım artık hayırlısı 😇
Meltemm21 ebha kusura bakmayın geç gittiğim için yazamadım bugün tam 31 haftalık olduk bebeğim 1900 gram ve 43 cm doktor suyunun ve bebeğin kan akışının iyi olduğunu söyledi