Kubra0606 Birdemetyasemin hem kan vermek istiyorum hemde kan vermeye korkuyorum pozitif görüp sonradan kimyasal görürsem üzülürüm diye.
Birdemetyasemin Melike3506 canım sen sanki silik çizgi gördüm falan demiştin vardı bişeyler. Tekrar test yaptın mı ? Birde kahverengi lekelenme olayını ben çok yaşadım adet gibi oluyordu ama kahverengi. Doktora sorduğumda beklemiş kan olduğu için kalıntılar dökülüyo adet sayılır demişti. Uzun sürüyorsa ve çok geldiyse adet sayabilirsin demişti doktor
Melike3506 Birdemetyasemin sonra iki kere test yaptım onlar negatif çıkmıştı. Bende öyle düşündüm hala sürüyor çünkü
Miniminia BAT 13, sabah test yaptım negatif. İçimde regl olucam hissi var. Evde son 1 testim kaldı regl geçirirse yapıcam onu da. Hadi hayırlısı olsun, okuyup takip ediyorum hepinizi Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻💞
Birdemetyasemin Kubra0606 yaaaa çok bariz var ama 🥹 hayır öyle kötü düşünme canım iyi düşün lütfen🩵 elinde gebelik testi varsa testle takip et koyulaşması lazım o şekilde devam ederse zaten normaldir. Ona göre de kan verirsin. Ama beklemek istemiyorum diyorsan direkt kan ver 💞 ki bence kan ver gayette çıkmış yani
Kubra0606 Birdemetyasemin erken gebelik testinde böyle silik görünüyorsa tahmini kaçtır acaba:( heveslenip hevesimin kırılmasından çok korkuyorum
Birdemetyasemin Kubra0606 çok çok düşük çıkmaz benceee ama kan ver yakında hastane varsa çok merak ediyorum 😂 seninle belirtim aynıydı ama enfeksiyonmuş benimki adetime 2 gün var ama belirti yok şimdi ufaktan sol kasıkta böyle hafif baskı var bilemedim adet olcam sanırım 😂
Kubra0606 Cicek_ teşekkür ederim:) Allah bu duyguyu hepimize en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Kubra0606 Birdemetyasemin kan verdiğim zaman yazarım, herkeste farklı oluyomuş belirtiler mide bulantısı olmaz erken dediler ama dünden beri aşırı kötü midem zorla bi şeyler yemeye çalışıyorum. Başka ne belirtisi vardı sende
Birdemetyasemin Kubra0606 bende gebelik olmadı da sadece kasık bel ağrısı göğüs hassasiyeti vardı ama enfeksiyonmuş 😂 bide gerçekten herkeste belirti farklı oluyo. Sendeki bence gayet belirti
Kubra0606 Birdemetyasemin kocam da içine doğmuş gibi hamile misin diyip duruyor😂dur be adam daha ben öğrenemedim. Onada sürpriz yapmak istiyodum ama onsuz da hastaneye gidemeyecek gibiyim midem bulanıyor
Birdemetyasemin Kubra0606 çubuk kraker yada soda iyi geliyomuş 😀 direnirsen eşinsiz git direnemezsen yapacak bişeyin yok yada söyleme beta istediğini halsizim bi acile gidelim falan dersin doktorun yanına gelmesin😂😂
Esraaaa_ Kubra0606 bende o ihtimali düşündüm birde testim bozuk olma ihtimali de olabilir aslında çünkü baya beklememe rağmen ilk çizgi bile silikti normalde ilk çizgi baya belirgin kırmızı olur
Esraaaa_ Birdemetyasemin test negatif zaten sadece ilk çizgi normalde belirgin kırmızı olmaz mı bu bana çok silik geldi Bu arada gecikmemin 5. Günü yaptım testi Hala da regl olmadım acaba diyorum test bozuk olabilir mi