Melike3506 ambrosian regl kanaması şeklinde kanama geldi dün peçeteye bende regl oldum sandım ped koydum ama kanama falan devam etmiyor kahverengi akıntı şeklinde geliyor pıhtılı gibi falan regl diye sayıyorum bunu ama
Birdemetyasemin ambrosian Allah söyletmiştir inşallah 😂😂 bende yok canım @Kubra0606 nıb testinde silik gördüm 😀
Birdemetyasemin Kubra0606 testin varsa yarın sabah ilk idrarla yap canım koyulaşma olursa direk kan ver inşallah vardır 🤍
Birdemetyasemin Sna1244 ben de pembe lekelenme olmaya başladı aşırı sancım var adet olcam sanırım normalden 2 gün gecikti. Senin günün var mıydı daha
Semauzun Melike3506 şey diye biliyorum pıhtılı ise adet kanaması olabilir. Bende dünden beri pembe akıntı görüyorum akışkan beyaz akıntının pembe halini düşün bebek pembesi gibi. Daha adetime 7 gün var asla erken adet olmam aksine hep geç olurum. Bakalım bu akıntı ya da lekelenme bittiği gün test yapacağım. Belki Allah korusun değil gibi pıhtılı veya kötü devamlı gelebilir. Ama şu an durumum lekelenme gibi. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah 🙏
Melike3506 Melike3506 kızlar heves kırmak asla istemem bende 3 eylül de silik çizgi görmüştüm hatta burda bir çoğunuzda gördü bir heveslendim ağladım hatta mutluluktan kaç aydır deniyoruz çünkü sonuç ne oldu erkenden regl oldum. Tekrar tekrar test yapmayın bence en güzeli reglinizin geçmesini bekleyin ve kan verin 😇 ama inşallah silik olanların hepsinden bebiş haberi alırız 🥰🤲🏻
Lfc Bende polikistik över sendromu var ve yeni konuldu teşhis bana letu verdi doktor 5 gün kullan 5 gün bırak ve 10. Gün gel dedi. Sizce hamile kalırmıyım
Melike3506 Sna1244 bir başka bir şey bir başka bir şey söylüyom de mi 😂😂 ben anlamadım ne olduğu çünkü sizde anlamazsınız nasıl anlatsam 😂 regl oldum sayılırım diyelim çünkü tam regl gibi değil
Melike3506 Semauzun evet hala devam ediyor o yüzden regl oldum kabul ettim artık hayırlısı olsun. Önümüzdeki ayı bekleyeceğiz artık
Kubra0606 Kızlar günaydın, 10 dk test için uzun bir süre mi ya yanlış mıdır yani sonuç. İlk 5 dk da belli belirsiz sadece gözle görülebilecek şekilde ama 10 dk da belirgin oluyor
Melike3506 Kubra0606 bazı testlerin kutuların da 5-10 dk yazıyor. Bence doğru sende ki sonuç eğer prodoctor yapıyorsan doğrudur kuruma çizgisi vermiyor o
Cicek_ Ben bu ay da elendim. Bat 12 ydi. Dün leke görmüştüm peçetede. Bugün yoğunlaşıyor. Tüm ağrılar yalandan gerçekten kendimizi kandırıyoruz. Artık hiç olmayacak diye düşünüyorum bazen ama pes etmek de istemiyorum. Çok yoruldum.
Kubra0606 Cicek_ hayır bence asla pes etmemelisiniz. Sadece çok fazla stres yapıyoruz. İlişkinin bile plansız olması gerekiyormuş. Youtube da Ayşe duman diye bi hoca var izlemenizi tavsiye ederim 🤍
Cicek_ Kubra0606 planlı da oldu plansız da oldu. Ama en önemlisi stres sanırım. Dinleyeceğim, teşekkür ederim 💕
Birdemetyasemin Melike3506 canım sen sanki silik çizgi gördüm falan demiştin vardı bişeyler. Tekrar test yaptın mı ? Birde kahverengi lekelenme olayını ben çok yaşadım adet gibi oluyordu ama kahverengi. Doktora sorduğumda beklemiş kan olduğu için kalıntılar dökülüyo adet sayılır demişti. Uzun sürüyorsa ve çok geldiyse adet sayabilirsin demişti doktor