rumeysa_1c herkese merhaba arkadaşlar kayseride yaşıyorum şehir hastanesine gidiyorum kontrol için ama tam istedigim gibi ilgili doktor bulamadım malesef Kayseride yaşayanlar varsa hangi doktora gidiyorlar yazabilirler mi
Selothatun rumeysa_1c Sistem hastanesinde Eda Ülkü karakılıça gidiyorum çok memnunum. Şehir hastanesinde de Hüseyin Aksoy🤌🏻
Buglem_38 rumeysa_1c bnde doktor bulamadım bir türlü malesef özelde çok pahalı doğum ücretleri özellikle dün Mehmet ak a gittim şehir Hastanesi’ne acleyle nasıl muayene ettiklerini anlamıyorum bişey soracak oluyorum unutuyorum hüma Hastanesi’nin doğum ücreti ne kadar biliyor musun acaba ?
Yazmelegi_ rumeysa_1c özel istiyorsanız Medical palace öneririm en son 25 di doğum ücreti,sehir hastanesinde ise Mustafa oğuz Yılmaz öneririm
iremakdeniz Selothatun system hastanesine muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz? Doğum için bi fiyat verdi mi?
Selothatun iremakdeniz biz Memur-Sen indirimiyle 828 TL. Ödüyoruz. Standart doğum 22 bin. Vip 29 bin. King de 33 bindi. En son temmuzda zam yapmamışlardı değiştiyse bilmiyorum ama
edasaribek Sehir hastanesinde hatice hanim ve mustafa oguz bey doktor olarak cok iyi ozeldede kizilay hakan kaya🌸
Ozbekasena rumeysa_1c yelda ozkan gidiyorum her sorduğum soruya cevap alıyorum genelde 3 gibi gidiyorum ozaman daha sakin oluyor ve her soruma cevap aliyorum