Melike3506 zlemceylan tamam yarın tekrar yapayım bekleyipte bu heyecan öldürcek beni galiba eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi ya yoksa diye hayal kırıklığına uğramamak için bugünde şehir dışına çıktı o gelene kadar belli olır her şey o zaman söylerim
zlemceylan Melike3506 aynen sakin kal uğraşacak bir şeyler bul film aç izle bana da haber ver mutlaka ❤️ ben yeniden test yaptım onda az önceki gibi bir şey çıkmadı beyaz çizgi sanırım yanlış test
zlemceylan Melike3506 yumurtlamanın üzerinden 16 gün geçti bu kadar geç döllenme olmaz sanmıyorum ama hayırlısı regl olacak gibi hissediyorum bakalım ❤️
zlemceylan Melike3506 hadi hayırlısıyla inşallah canım sende o gelene kadar idrara çıkma çok sıvı alımı da yapma ♥️ ben regl oldum bugün
Melike3506 zlemceylan ben 5 gibi yaparım yine dünkü gibi. Hayırlısı olsun bir daha ki ay gğzel haberler alırsın inşallah. Hem iyi yandan bak hormonlarına baktırırsın
zlemceylan Melike3506 aynen tam 3. Güne denk gelmiş oluyor rahatlıkla baktırmış olurum hem ayy buraya da at mutlaka testini ♥️
Melike3506 zlemceylan ya sabahtan beri kargo gelcek diye bekliyorum dışarı çıkacaktım geldikten sonra hala gelmedi dışarı da çıkamıcam herhalde geç olacak gelene kadar
Melike3506 zlemceylan geldi yaptım da yok sanırım ama denim dün yaptığım testle bu test farklı seri numaraları c çizgisinin rengi dünkü mordu bugünkü pembe