Melike3506 Saat 17.00 da yaptım. Ovulasyon testiyle beraber yaptım 2 saat sıvı almamıştım. Aklımda yapmak yoktu hiç ama bugün kahverengi bi akıntı geldi sadece peçeteye. 18.00 da benim görebildiğim çok çok silik bir çizgi oldu. Kuruma çizgi mi bu prodoctor erken gebelik testi bu. Bat 15 ağustos
zlemceylan Melike3506 prodoctor kuruma çizgisi yapmaz canım bence var ama idrarını biraz vücudunda bekleterek dene bir istersen yaaa şu an çok mutlu oldum senin adına 😍😍😍🥰🥰🥰
br2023 Melike3506 Var gibi görünüyor hayırlısı olsun bakalm Allah gönlüne göre versin inş 🤲🏻 Adetin gecikti mi?
Melike3506 zlemceylan inan hala inanamıyorum çizgiyi gördüğüme diyorum acaba sadece ben mi görüyorum görmek istediğim için erken gebelik testi siparişi verdim geldiğinde ilk idrarla tekrar yapcam teşekkür ederim 💕❤ sen hala regl olmadın de mi senin durumlar nasıl geçti mi regl günün
zlemceylan Melike3506 yok olmadım dündü benim regl olma günüm ama olmadım bugün açık renkte akıntım var regle döner diye bekliyorum az önce bende test yaptım ama böyle oldu
Melike3506 zlemceylan sende de var çizgi aynı benim gibi hatta seninki daha belli oluyor prodoctkr mu bu da
zlemceylan Melike3506 evet prodoctor ama beyaz çizgi gibi oldu normalde böyle hiç olmuyordu neden anlamadım
Melike3506 zlemceylan ama hiç olmasa hiç bir çizgi çıkmaz diye düşünüyorum senin elinde varsa test sabah ilk idrarla bi tekrar yap benim testler gelince yapcam tekrar ilk idrarla
zlemceylan Melike3506 sanmıyorum ama bende olduğunu sende olduğunu düşünüyorum valla çok mutlu oldum ❤️ yarın gelecek mi peki testlerin
br2023 Melike3506 birkaç gün geçti mi tekrar yapın koyulaşsa vardır. Ama isterseniz o strese girmeden direk Kan verip öğrenin☺️
Melike3506 br2023 test siparişi verdim geldiğinde ilk idrarla tekrar yapcam koyulaşma olursa kan vermeyi düşünüyorum
Melike3506 zlemceylan kargoya verilmiş yarın gelir diye düşünüyorum ama ilk idrarla yapamam o zaman anca perşembeye kalır ilk idrarla yapmam
Melike3506 zlemceylan tamam yarın tekrar yapayım bekleyipte bu heyecan öldürcek beni galiba eşime söylememek için zor tutuyorum kendimi ya yoksa diye hayal kırıklığına uğramamak için bugünde şehir dışına çıktı o gelene kadar belli olır her şey o zaman söylerim