ikibaloglanannesi Ben de 6′yım 7 olacağım hatta. Benim belirtiler ne yazık ki 5′de başladı. Bulantı,göğüs hassasiyeti ve aşırı uyku.🥱 Gazım da çok karnım sanki 5-6 aylık😂 Üstelik ikinci gebeliğim oglumdan aşırı farklı bu.
babyandmomy__ Duruu3 ayy bir yandan da şükrediyorum bulantı yaşamak çok zorlayıcıymış arkadaşım da bulantı açısından çok zorlanıyordu ama ilaç kullandığı zamanlar iyiydi
babyandmomy__ Ezginur1989 hii valla bende şuan iyiyim iyiyim diye geziyorum ortalıkta demekki henüz ben burdayım demiyor 🥴 Siz kalp atışını ne zaman duydunuz
Ezginur1989 babyandmomy__ 6+5 TE duydum ama doktorum duyamayabilirsin erken daha demişti gelince duymazsan panik yapmazsan gel demişti şansıma duyuldu yoksa 2 hafta sonra gittiğimde duycaktım. Sizde panik yapmayın duyarsınız vakti gelince 😇
ikibaloglanannesi babyandmomy__ bu belirtileri kime saysam annem de kayınvalidem de dahil kız diyorlar 🤤 Bakalım nasip inşallah🤍 Cinsiyet belli olunca yazarım inşallah 🤍
babyandmomy__ merrveak ben çok değerleri bilmiyorum valla ama daha çok yeni olduğu kesin sadece 2 günde değer 2 katına çıkarsa gebelik sağlıklı olur
babyandmomy__ Ezginur1989 bende bugün 6+5 oldum ama gitmeye de korkuyorum yine küçük derse diye biraz daha bekleyeyim haftaya giderim inşallah o zaman duyarım 😍🩷
minigim__1 Mrvsmt2502 aayy inşallah bende öyle olurum bende ilk 4 şu serumla beslenmiştim şimdi nasıl olacak acaba daha çok yeniyim