bsra4213 Granit ağrısı beni korkutuyor burda çok ağrılı diyen kişileri gördüm anestezili çektirmek istemiyorum zaten anestesiz istiyorum bakalım
Cicek_ bsra4213 tüpleri açmak için 3 kere sıvı verdi, öyle hissettim yani. Sıvıyı verirken ağrıyor ama acı eşiğine göre işte. Kolay diyemeyeceğim ama o işlem için aneztezi almaya değer mi sen bilirsin canım, dayanılmayacak gibi değil bence.
bsra4213 Cicek_ yok canım zaten anestezili istemiyorum dayanırım diye düşünüyorum zaten kısa sürüyor depil mi
Granit Eğer tüpler tıklalıysa açtıkları zaman ağrıyor . Benim de tüplerim açıktı .ben de hiç ağrı olmadı.rahim şeklimin normal olmadığını öğrendim.çekime kadar ultrasonda belli olmamıştı.
Cicek_ bsra4213 evet kısa bi işlem 5 10 dk. O da kapalı ise. Açık ise zaten daha kısa sürüyor. Ben Tıbbi görüntüleme merkezinde çekindim 5 bine. bulunduğun yerde varsa bi araştır istersen
Pamiramsi bsra4213 ben çektirdim bu ay, 13 gün felan oldu. O kadar kolay bir işlem ki inanın böyle bir şey için anestezi almaya değmez yani. Normal adet sancısı çekiyoruz zaten günlerce belki. 2-3 dkdan fazla sürmemiştir o ağrı ama adet ağrısı yani o kadar. Başka hiç bir şey olmadı canım hiç korkulacak bir şey değil
Ozlemerikci543450 bsra4213 bende 10 aydır benek istiyorum olmayınca gittiğim doktor hsg istedi regl olmayı bekliyorum bitikten sonra 5 gün içinde çekilmen lazım dedi İstanbul’da mısınız bilmiyorum ama doktorum echomar önerdi anestezisiz 6 bin fiyat verdi bana ben anesteziden çok korkuyorum zaten o nedenle anestezisi olmadan yaptıracağım
orkidemm_ bsra4213 o parayı verme bence devlette 3 dk sürmedi çekimdim sonra kalktım evime geldim anestezi almaya değmeyecek bir işlem