bsra4213 Eşimin de benim de sorunumuz yok ama ben acaba tüplerim mi kapalı diyorum internette kapalı olduğunu anlamanın tek yolu hsg diyor ne yapacam bilmiyorum
Ozlemerikci543450 bsra4213 bende 10 aydır benek istiyorum olmayınca gittiğim doktor hsg istedi regl olmayı bekliyorum bitikten sonra 5 gün içinde çekilmen lazım dedi İstanbul’da mısınız bilmiyorum ama doktorum echomar önerdi anestezisiz 6 bin fiyat verdi bana ben anesteziden çok korkuyorum zaten o nedenle anestezisi olmadan yaptıracağım
Cosimaniehaus bsra4213 eşimde de bende de sorun görmemişti doktor. Ama gebelik olmayınca hsg çektirmiştim. Sol tüpüm tıkalıydı hsg sırasında açıldı. Regl agrım olurdu hep solda o agrı geçti ama gebelik olmadı yine. Çok sonradan oldu.
myangelson bsra4213 çektirin belki tüplerde tıkanıklık var belki yapışıklık var işlem sırasında açılacak bakılmasında fayda var
Zdiyebiri bsra4213 bize de 1,5 sene oldu. Hala hamilelik oluşmadı. Bende çekilmedim. Özelde c kollu cihazlarda acısız çekiliyormuş. Ne yapıcam bilmiyorum
bsra4213 myangelson üniversite hastanesinde çekiyorlar mı bilgin var mı burdaki çzel hastane çok pahalı
myangelson bsra4213 çekiliyor evet ben Diyarbakır’da öyle cektirmistim. Kadın dogum polikliniğine gidin onlar zaten büyük ihtimalle direk hsg isterler bende çünkü kadın doğum infertilite bölümü rahim filmi çektir eşin de spermiyogram versin demişti öyle cektirmistim bende üniversitede. Ama oralarda anestezisiz çekiliyor genelde haberiniz olsun
bsra4213 Zdiyebiri bende bilmiyorum kaynanam bu ay özel hastaneye bi gidelim dedi gittiğimde doktora söylemeyi düşünüyorum hsg çektirelim mi diye
Granit Kesinlikle çektirin. Hsg den sonra hamile kalma şansı 3-4 ay artıyor da. Hem kafanızda bir ihtimal elenmiş olur.
Cicek_ Evet çektirmelisin, benim biri kapalı birinde yapışıklık vardı. İkisi de açıldı şükür, şimdi regli tarihimi beklemekteyim. Özelde görüntüleme kliniğinde çektirmiştim aneztezisiz. Deneyeli 3 yıl falan oldu. Meğer tüplerim kapalıymış.
Kubraylvc Bir çocuğum olmasına rağmen 2 sene ikincisi olmayınca doktorum hsg istedi rahim filmi çekildim tüplerim kapalı çıktı ve tel tüpüm açıldı o ay hamile kaldım geçen ay 3.bebeği istedik tekrar rahim filmi istedi doktorum ve yine hemen hamile kaldım bence gerekli olan bişey
Cicek_ bsra4213 tüpleri açmak için 3 kere sıvı verdi, öyle hissettim yani. Sıvıyı verirken ağrıyor ama acı eşiğine göre işte. Kolay diyemeyeceğim ama o işlem için aneztezi almaya değer mi sen bilirsin canım, dayanılmayacak gibi değil bence.
Granit Ben anestezi olmadan çektirdim .ağrım hiç olmadı.özelde çektirdim.gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor inanın bende çok şey yorum okuyup kendimi kasmıştım gereksiz yere .rahat olun.
bsra4213 Granit ağrısı beni korkutuyor burda çok ağrılı diyen kişileri gördüm anestezili çektirmek istemiyorum zaten anestesiz istiyorum bakalım