Sumisali_ Ayseygtt12 evet doktorunuz rapor çıkarırsa indirimli oluyor ben 2 tüp için 810 lira ödedim.Normalde bir tüpü raporsuz 4800 liraydı.
MerveA7 Feyzamali33 doktorum banada söylemişti senin kanın düşük hapı günde iki defa kullan doğumda sıkıntı olmasın demişti hala korkularım bu yüzden geceleri uyuyamıyorum bazen kabuslar görüyorum🥲
Sedagoktugg54 Feyzamali33 İlk gebeliğimde o kadar ilaç kullanmama rağmen doğumdan sonra kan takmışlardı malesef
RukiyeeeeeeAG Feyzamali33 34 haftalıkken kan değerim 7 ye düşmüştü dahiliye doktoru bana ne sezeryan ne de normal doğum yapamazsın hiç bir doktor altından kalkamaz bu kansızlıkla hemen damardan takviye falan yapalım dedi kendi doktoruma gittim ilaç yazdı sabah akşam içtim düzeldi korkmayın ilaçları düzgün kullanın toparlanırsınız
Ozeeer Feyzamali33 ya bende tam 30 haftalık hamileyim ama bana hiç demir ilacı yazmadı doktor bende sormadım her ay kan değerlerime bakılıyor az olsa yazardı demi
Sumisali_ Feyzamali33 30+5 teyim bugün aldım.Değerim 8.7 ydi.Haftaya ikinci dozu alacağım inşallah yükselir diye umut ediyoruz.
Sumisali_ Feyzamali33 kullandım günde 10 damla şeklinde kullanıyordum.Sonra 20 damlaya çıkarmıştı ama faydası olmadı.
Sumisali_ ftmk henüz bilmiyoruz doktor tetkik istemedi.Haftaya salı ikşnci dozunu aldıktan sonra isteyecek.Ama siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz derseniz hiç bir değişiklik göremedim belki dinlenemediğim için bilmiyorum.
Sumisali_ Ayseygtt12 benim doktorum kendisi söyledi pahalı bi ilaç o yüzden rapor çıkarıyorum dedi ama sizde hatırlatabilirsiniz.
Sumisali_ ftmk yorgunluk,halsizlik,sürekli uyku hali ve şiddetli ağrılarım var bacak kalça kollar gibi.Benim birde 22 aylık kızım var mecbur peşinden koşturunca kendimi ihmal ettim.
kindacute Feyzamali33 canım demir için takviye olarak portakal suyunun içine pekmez döküp içiyorum ya da portakal yoksa ılık suyun içine yarım limon bir iki kaşık pekmez koyup içiyorum, sabahları yaparsanız daha etkili olur. Şeker sorunu yoksa ilk başlarda sabah akşam da yapılabilir eksikliğin tamamlanması amaçlı.