Fekf Asya95 Allah kucağına almayı nasip etsin canim benim de testlerimde golge cikti 2 tane kan vermedim lütfen dua eder misin bana da 🥺🥺❤️❤️❤️
Asya95 K-1997 ZeynepDuru17 orkidemm_ Hatice5258 Fekf Allah hepinizi sevindirsin Vallahi kendime ne istiyorsam herkese aynisini istiyorum Kimse bebeksiz kalmasin Bu güzel duyguyu her kadin tatsin Bu kadar eziyyetler çabalar yerde kalmasin Allah hepinizin kucaginizi bebekle müjdelesin❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Hatice5258 Asya95 amin bu güzel duan için teşekkür ederim herşey gönlünce olsun ayağına taş gözünüze yaş değmesin inşallah 🤲😊❤
ZeynepDuru17 Asya95 Allah razı olsun canım benim inşallah bizim için istediklerin yoluna çiçek olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle banada ogluş nasip etsin rabbim inşallah 🫶🤲🌹
Asya95 K-1997 ben kizimda hcg verdim negatif çikti sonra ultrason bebek diyince asla kan verip tekrar tekrar yükseliş filan beklemedim Aslinda hiçbir zaman doktorda talep etmedi Hep ultrasondan takip etdim
aymir_46 Asya95 değil mi ilkinde bu kadar zor olmamıştı bu kadar üzülmemistim olmuyor diye🥲Şu anda dediğin gibi ilk çocuğummuş gibi heyecan ve hüzün var
Asya95 aymir_46 evet canim İlk çocukta ilk ohissi tatdigimiz icin çokta farkinda olmuyoruz anneliyin 2ci de artik anneliyi resmen yaşiyoruz o yüzden😅🙏
Asya95 ZeynepDuru17 amin canim amin Bende erkek istiyordum çok şükür tutundu bebeğim Allah sanada güzel salim erkek bebek nasip etsin🙏❤
Asya95 nisamom_ 1Anneadayiiii Bilmiyorum neden ikinize karşı birşey var bende iyi anlamda😅çok içten istiyorum dilediğiniz sonucu almanizi Aslinda herkesin ama size karşı bi başka Nedenini bilmiyorum🙏🙏
1Anneadayiiii Asya95 Yaaa 🥰 Allah razı olsun canım 😘 güzel arkadaşlıklar biriktiriyoruz burda ve bağlanıyoruz birbirimize 🤩 inşallah senin yaşadığın mutluluğu bizde yaşarız Rabbimin izniyle ❤️12 eylülde güzel haberler gelebilirim inşallah bende buraya 😍
nisamom_ Asya95 Allah razı olsun canım☺️ Demek için ısınmış bize arkadaşlıklarımız daim olsun inşallah sende hem keseyi hemde bebeğini görürsün kısa zamanda🙂benim bugün test günüm Dua et bana pozitife dönsün🤲🌸
nisamom_ 1Anneadayiiii canım bugün doktora test yaptım attım yarın sabah tekrarla dedi 🙂 sanki bir umut kaset testtede silik çıktı bakarmısın 🤲
EsraKG nisamom_ Canım bunlar yeni testlerin mi? Çok duyuyorum silik görünüyor hala ama kan değerim artıyor diyeni. Seninki de öyle anlaşılan moralini yüksek tut. Bebeğin seninle.❤️ Bugün kan testi günündü diye hatırlıyorum. Verdin mi?
1Anneadayiiii nisamom_ Bende görüyorum silik çizgi varrr 🥹 ayy inşallah yanıltmaz testler inşallah 🤲🏻❤️ bence bebeğin seninle sakın modunu düşürme bu sefer oldu diye düşün güzel düşün güzel olsun Rabbim sevindirsin inşallah ❤️🤲🏻😍