koza08 Asya95 hayırlı olsun inşallah kötü yorumlara aldırmayın. Herkesin hayatı kendine. Sağlıkla sıhhatle kavuşun birbirinize inşallah 🤗🌸❤️ çok sevindim.
koza08 Asya95 amin inşallah. Ben de tüp bebek aşamasındayım. Yumurtalarım toplanacak yakında. İnşallah ben de güzel haberlerle gelirim aranıza ❤️
Mamiko_2020 Aaaa çok şaşılası istisna durum gerçekten 😍Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Asya95 Mamiko_2020 gece o kadar agladim ki negatif çikti diğe bu günde sevinçten ağladim 😂eşim diyor herşeyede ağliyorsun😂
rumeysa_mom Asya95 maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ o zaman hcg de de negatif görürsek umutsuzluğa kapılmak yok ultrasonda olmadığını görene kadar 🙈😅😅 nasıl oldu da doktor ultrasonda baktı ☺️
Asya95 rumeysa_mom ben hcgye asla inanmiyorum çünki bu ikinci kez başima geliyor Vaginal trasonla bakti
rumeysa_mom Asya95 peki nasıl gittiniz nasıl oldu evde test yaptınız mı çok merak ediyorum hamile olduğunuzu öğrenene kadar başınızdan geçen süreci tabi sizde anlatmak isterseniz seve seve okurum 🥲🥹
K-1997 Asya95 hayırlı olsun şok şaşırdım ve sevindim hem böyle bi durum gerçekten herkese umut olur ve tıbba kafa atmış olursunuz lütfen en azından bu gruptan tekrar tekrar gelişmeleri aktarın bize de örnek olsun boşuna kan hcg muhabbetine inanmayalım
Asya95 K-1997 ZeynepDuru17 orkidemm_ Hatice5258 Fekf Allah hepinizi sevindirsin Vallahi kendime ne istiyorsam herkese aynisini istiyorum Kimse bebeksiz kalmasin Bu güzel duyguyu her kadin tatsin Bu kadar eziyyetler çabalar yerde kalmasin Allah hepinizin kucaginizi bebekle müjdelesin❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Asya95 K-1997 ben kizimda hcg verdim negatif çikti sonra ultrason bebek diyince asla kan verip tekrar tekrar yükseliş filan beklemedim Aslinda hiçbir zaman doktorda talep etmedi Hep ultrasondan takip etdim
Hatice5258 Asya95 sağ salim kucağınıza alirsiniz inşallah Rabbim isteyip de olmayan herkese nasip eder inşallah ❤🤲🧿