babyUras_ tubavarlikk oğlumda 42 haftalık doğum yaptım 30 kiloyla bitirdim 😅 şimdi tekrar hamileyim 10+5 henüz kilo almadım ama zaten kilolu hamile kaldım inşallah çok almadan bitiririm 😊 oğlumda aşırı ödemim vardı 25den sonra başlamıştı .
tubavarlikk Kze sağlıkla gelsin inşallah önemli olan bebeğin sağlığı , kilo almadım diye üzülme sakın daha 2. Trimester 🐣
Kze tubavarlikk yok üzülmüyorum zaten almamaya çalışıyorum şeker riskim olduğu içinn teşekkür ederim🩷
58Vildan 21+3 1 kilo almışım yada açlık tokluk farkı ama yanlarım baya çıktı anlamadım acaba cinsiyetten mi kaynaklı akşamları yemek yemiyorum sadece biraz kuruyemiş canım isterse
happyprincess_06 58Vildan tubavarlikk 21+3 1,7 kilo aldim dikkat etmiyorum sadece un tatliyla aram yok canim istedikce istisna.. ama basenlerm bel kismim genisledi bariz belli oluyor
Tuzlimon1 tubavarlikk merhaba :) 28+4 9 kilo civarı aldım ☺️ ilk gebeliğimde 21 kg almıştım son 2 hafta full ödemdi.
Tuzlimon1 tubavarlikk yok bence korkma hareket etmeye bak bol bol. O zaman ödem olmuyor birde ayaklarını aşağı salıp oturunca ödem oluyor onada dikkat 🧘♀️