Kubraylvc Moz valla kuzum heyecandan soramadım ama üstten görülmedi alttan baktı gördü 5 haftalık dedi küçüktü kese zaten
Kubraylvc Moz kuzum benim diğer çocuklarım 6.haftada bundan da küçük nokta kadar gözüktü ultrasonları duruyor
Hsnsarem-94 Minnosunannesi49 yaaa sizinle ayniyiz ben Geçen hafta gittim kese yoktu betahgc 250 çıkmıştı şimdi cuma gününe gidecem keseyi görmeye sizdede yerlesme kanaması oldu mu
Minnosunannesi49 Hsnsarem-94 yerleşme kanaması değilde yani koyu renkte değil aşırı derece böyle beyaz akıntım oldu 2 gün şuan yok ama
Mervecimmm Minnosunannesi49 benim de başta öyleydi 6. Haftada kese vardı bebeği göremedi 7. Haftada bebek de göründü 😊
2209 Zehra_ulgr3838 merhaba benim de 7. Hafta kese var bebek yok sizin kaçıncı haftada bebek göründü haftaya iyi kötü konuşuruz göremezsek dedi moralim çok bozuk
Zehra_ulgr3838 2209 benimki 8 haftalıkken göründü 9. Haftada kalp atışını dinledik şimdide 17+1 olduk çok şükür sağlıklı ama bize çok çektirdi kendini gösteren kadar birazda inadiz cinsiyeti gostermiyoruz😅😅😅