Aselnaz33
[bilinmeyen] bi paket iki günde bitiyor 🤦🏻♀️ 32+1
Aysenaz18
Bizi en iyi icenler anlar bayanlar.bende 12 haftalik hamileyum ikinci gebeligim ayrica.birincisinde hic birakmadim esimden gizli hep ictim bunda ise hamile kalmadan once 15 gun hic icmedim sozler verdim kendime yeminler ettim birdaha icmiycem diye allah affetsin yine iciyorum suan esim 1 gun evde bir gun calisiyor.calsitigi gun 5 6 tane iciyorum evde oldugu gun komsuya kacmak ic firsat kolluyorum kacamazsam o gun hic agzima surmemis oluyorum.velahasil kelam esim duysa farketse cocuk umrunda olmaz bosar beni ama bu nalet illet nasil biseyse birakamiyorum allah islah etsin bizleri her an cocugum ozurlu olacak bi sikinti olacak diye aklimdan cikmiyor.
Arzymn
[bilinmeyen] en etkili yol ne bilşyor musun ? Bebeğini öldürebilme ihtimalini düşün ... Yapılan bir araştırmaya göre, ani bebek ölümü sendromuna (ABÖS.) etken sigara içen anneler. Yani bebeğinizi zehirlemekten öte öldürebilirsiniz. Bunu düşünürseniz belki etkili olur
mucize42
Aynı dert bendede var ne güzel 5-6 tane içiyordum öğrenince son on gündür abarttım iyice her içtiğimde içim acıyor ama içmeyincede beynim dönüyor resmen 😔
Gulsennnnb
[bilinmeyen] seninle ayniydim yeri gldi mi 1.5 paket icerdimm su an 8 haftaligiz 6.haftadan beri kokulardan tiksindim sigara da icinde esim iciyor kavga ediyorz o dereceyiz inss tiksinirsin
Gnygns
[bilinmeyen] hayır yani anlamıyorum sağlık senin çocuk senin.sigara postu açılınca sürekli yazan bi grup vardı şuan göremedim onları.yaptıkları tek şey ortamı germek.bi vicdan onlarda var çünkü, kimse kendi çocuğunu onlardan iyi düşünemez sanki.ve ben artık o insanların yardımcı olmaya çalıştığınıda sanmıyorum.ben bıraktım deyip egolarını tatmin etmek istiyolar başka açıklaması yok !
Sirincili
Canım birden keseceksin bak bende öyle yaptım azaltmakla falan olmuyor inanki o kendini kandırmak oluyo. Bak benim daha çok küçük bebeğim 4 haftalık ama içmiycem de kendine İnan yapabilirsin bak aklına gelince sakız çiğne yada kuruyemişi ye ağzın dolu olunca belki aklına gelmez
Sirincili
Sirincili ben öyle yaptım
mucize42
[bilinmeyen] yarın tamamen kesmeyi denicem rabbim yardım etsin hepimize inşallah😔
Kubrafatih
[bilinmeyen] bende içiyordum ama günde 6-7 tane falan. Hamile olduğumu öğrendiğimde direk bırakamadım çünkü o an bişi olmaz havasında oluyorsun. Bir anda bırakamadım 2 günde bir sadece 1 tane içiyordum oda içime çekemiyordum bile. Baktım bu böyle olmicak içtiğimden de bişi anlamıyorum ya tam devam ya hepten kesicem🤣 amaan dedim bu yaşa kadar içtim noldu ? Bebeğim için değer mi dedim kendi kendime sonra kafada bitirdim. Aklıma geldiği anda bebek kıyafeti bakıyodum. Sakız çiğniyodum, zamanı geçiriyordum. Sürekli düşünürsen bırakamazsın, kafada bitiriceksin. Her ne kadar bazı hanımlar benim doktorum günde 4 taneye kadar izin verdi veya bu tarz yorumlar yazsa bile ben kesinlikle zararlı olduğunun kanaatındayım. Bebek hasretiyle yanıp tutuşanları düşün ve canından canın için ilk annelik adımını at🥰😘
busranuryildiz1emr
Hamilelikten önce bende içiyordum öğrendikten sonra günde 1 tane içmeye başladım hatta bazen bir hafta hiç içmediğim oluyor. 36+6 olduk :)
peperutka
[bilinmeyen] Bunun tek yolu var sigara paketi evde bulundurmamak.Yoksa bi tane iceyim bisey olmazlar baslar.Agzina sakiz atabilirsin her canin istediğinde.Ben ogrendikten sonra 1 hafta gunde 1 sigara ictim onda bile vicdan azabi cektim.Bana bir zevk vermiyor o 1 sigarayi da neden iciyorum ki dedim.Su an canim hic sigara istemiyor.Esimde benden motive oldu sigarayi birakti.Bunun taktigi filan yok onemli olan irade
Kubrafatih
[bilinmeyen] doğur sonra yine iç🤣 benim de bu ara canım çekiyo ama hop hemen ceviz fındık fıstık bittiii😁
Dileksah
Tuba-Sahra ahh dedim ama bana sigara içtigim için kızan adam gözümün içine baka baka içiyor ama bana içme diyor
Tuba-Sahra
Dileksah öyle bırak deneyle olcak iş sendikası kendi bıraksın yazık günah sanada destek çıkarmak lazım benim eşimde içiyordu fakat hiç yanımda içmedi içsel belki bende devam ederdim
Rukiyeeeyldzzz
[bilinmeyen] ben tiryakiydim!!!!!!! hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım yavrumun sağlığından önemli olan ne varki kızımı zehirlemeye hakkım yok o benim karnımda diye onu zehirleyemem anneysem daha doğrusu anne olacaksam bazı şeylerden fedakarlık yapmam getektiğini biliyorum çünkü ben ağladığım zaman bile vicdan azabı çekiyorum benim kızımı üzmeye hakkım yok çünkü...
Bırakamıyorum demesin kimse anne olan bırakır yavrusunu düşünen onu o dumanların içinde hayal edip içi azda olsa cız eden ANNE herşeyi bırakır.!
Krasivyy
[bilinmeyen] ilk üç ay zaten riskli bi döenm eğer dayanabilirsen bırak zaten 10 12 haftalarda insan herşeyden tiksiniyor bn öğrendiğim an hastane bahçesinde paketimi çöpe attım 5 aydır ağzıma sürmedim bence paketi şimdi çöpe at ve bidaha alma azaltmakla daha çok bağlanırsın sigaraya bi anda bırak
Sseymaugurr
[bilinmeyen] ben ıkı paket ıcıyordum xok erkenden hamıle oldugumu anladım bebek kesede bıle degıldı. Ogrendıgımde bıraktım aklıma her geldıgınde gozlerımı kapatıp dumanın ona gıttıgını sankı bebegım ıcıyormus gıbı hıssedıp vıcdan yapıp yeltenmedım. Sımdı 30 haftalık hamıleyım hala aklıma gelır ıgrenmedım tıksınmedım ama ınan bana ıcmemek ole guzel seyler kattıkı bana daha dogmadan nasıl faydalı oldu annesıne❤️ Emınım sende basarırsın inan bana hersey senin elinde ❤️
hande123
[bilinmeyen] hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım ben ! Ona bunu yapmaya hakkım yok benim zevkim yüzünden hastalıklı olarak doğacak belkide dedim şöyle düşün çocuğunu kucağına alıyorsun ve yüzüne sigara üflüyorsun 🤦🏼♀️ Bırak canım inan bıraktığında öyle mutlu olacaksın ki ! İnan bana en fazla çekeceğin 3 gün sonra azalıyor o istek
BusraOzhan
[bilinmeyen] Almayacaksınız sigara ben öyle yaptım. Akşam eşim gelince eşim sigara içtikçe gittim mutfağa birşeyler yedim. Zorlandım ama bıraktım.