Dileksah
Canım bende günlük 2 paket içiyodum hamile olmadan önce ama bi türlü bırakamadım hala günlük 5-6 adet içiyorum malesef 29 .haftadayız ama çok araştırdım ilaç vs kullanamadıgın için hipnoz yöntemi var bagzı devlet hastanelerinde seanları 70 lira filan araştır ben buldum ama gidemedim bi türlü şehirdışına filan çıktım bi olmadı sen yolun başındayken dene derim günlük 3 adet doktor izin veriyo ama sen bukadar azaltmışken bırakırsın MAŞALLAH ben yapamadım affetsin kuzum beni dayanamadım
Tuba-Sahra
[bilinmeyen] bende cok icerdim 6 sene önce ilk hamileliğimi öğrendim eşime söylemeden önce bı tane içtim sonra hiç içmedim birden bıraktım.hic te canım istemedi sizde birakabilirsiniz
Cansutkbs
Tuba-Sahra canım seni görünce sorayım dedim bebeğin nasıll oldu sen nasılsın?
Dileksah
[bilinmeyen] aynen canım eşimde içiyo sigara akşama kadar içmiyorum o eve geliyo mutfakta içiyo nasıl canım çekiyo akşama kadar resmen yolunu gözlüyom 😭😭 Allah affetsin kuzumda affetsin hangi ildesin ben antalyadayım burda olsan yardımcı olurdum arkadaşım hastanede çalışıyoda o söyledi banada artık alternatif tıp bölümleri açılıyo bi çok devlet hastanesinde
Tuba-Sahra
Dileksah eşinizin de destekçi olması lazım hem.artik evde mutfakta sigara icirmeyin bebek doğunca daha zcok zararlı
Tuba-Sahra
[bilinmeyen] canım sigara ictigindede stres yapiorsun icmesende stres yapicaksin onun yerine saki cignesen fındık fıstık yesen bende onlara verdim kendimi baya azatmissinda iki türlüde hem sana hem bebeğine zararlı rabbim yardımcın olsun
Tuba-Sahra
Cansutkbs Allah razı olsun ☺☺çok şükür iyiyiz 40 uçurmaya evimize geldi 16 gündür birlikteyiz birbirimize bakışıyoruz ben kızıma bakarak psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ☺☺bebegimde herhangi bir saglik sorunumuz da yok Rabbime binlerce sukurler olsun doktor kontrolünde olucak sadece
Hatice19
Ben öğrendiğim gün bıraktım birdaha içmedim şuan 20+5 günlük ama şu son dört gündür deli gibi içmek istiyorum eşime felan sakin ortada sigara bırakma dedim gözümün önünde dönüyor resmen inşallah baslamam ya
Sevalteo
[bilinmeyen] canım bu irade meselesi bende 8 yıkdr frlan içiyorum hamile oldugumu öğrendim ve direk dedimki bebeğimi kaybetmekden veya onun sağlık sorunu olduğunda bu vicdanı yükledim içmicem dedm ve tiksündirdim kendimi dedm hep ay çok kötü kokuyo felan bu şekil dene
Sinems
[bilinmeyen] ictigin her bir dali ,kursun olarak dusun kendine ve bebegine sikilan ... baskasina zarari olmamis olabilir ama sana olmayacak diye bisey yok . Bir gun hastaneye gulerek gidip bebeginin bir yeriinde sorun oldugunu duyarsan uzulerek cikarsin dunyalar basina yikilir dimi . Bunu bilip de agzina alma o sigarayi . Her ictigin sigarada olum riski var . Her an hersey olabilir . Arkadasım sigara zararli icme icirme onu o bebege
Cansutkbs
Tuba-Sahra çok şükür çok sevindim 🙏😍hep iyi olsunn❤️ Gözün aydın canım çok sanslısın inan ki.. Rabbim sizlere bağışladı darısı tüüüm küvez de kalan bebişlerimizin olsun💜
Azrazerin
[bilinmeyen] bende 1,5 paket içiyordum günde allaha şükür kızlarımda tiksinmiştim öğrenir öğrenmez bıraktım 1 haftada 3. Gebeliğimde de tikainmedim ama içmemeye şartlandırdım kendimi tabi o sırada kilolarda geldi😬yani içmiyorum kafada bitiriyorum
Sinems
[bilinmeyen] her eline almayi dusundugunde bebegin gelsin aklina . Sagligi ve yasarken cekecegi sikintilar . Zaten nefret ediceksin sigaradan
Dileksah
Tuba-Sahra ahh dedim ama bana sigara içtigim için kızan adam gözümün içine baka baka içiyor ama bana içme diyor
Tuba-Sahra
[bilinmeyen] aynen canım malesef şöyle düşün seni bı odaya kaptmislar ve kapının altından duman veriyorlar çıkma şansın yok kurtulma şansın yok bebeğini şuan o durumda olduğunu düşün bi çok kişi bunu duyduktan sonra sigara icemgi bıraktığını söyledi.umarim sende bırakırsın
Tuba-Sahra
Cansutkbs Allah razı olsun çok şükür Rabbime ne kadar şükretsem .azdir zorlu sürecimiz bitti inşallah küvez sürecinde olan erken doğum riski olan
doğum yapicak olan herkesee dua ediyorum rabbim tez vakitte evlatlarina sağlıkla kavuştursun die rabbim kimseyi evladından ayırmasın
Sevgi93
[bilinmeyen] bırakamamak diye bişey yok ya ben de deli gibi sigara içen bir insandım öğrendiğim anda bıçak gibi kestim bile isteye ona nasıl zarar veririm onun sağlığı mı senin nefsin mi daha önemli istersen anında bırakırsın kusura bakmayın da bırakılmayacak birşey değil yani iş tamamen sende bitiyor
Gnygns
Sevgi93 ya ben de çok şaşırmıştım kimse kötü kırıcı yorum yapmamış ne güzel yazışılmış diye o sırada yorumunuzu gördüm.ne oldu şimdi rahatladınız mı ?illa yazmanız mı gerekiyor bu posta kendiniz bırakmışsınız kadın fikir istemiş fikrin yoksa niye yorum yapıp can sıkıyosun.bi bitmediniz valla sigara postlarındaki çok vicdanlı arkadaşlar ! bu arada sigara kullanmıyorum.
hande123
[bilinmeyen] içmeye devam edersen doğduğunda çok pişmanlık yaşarsın sigara aklına gelince soğuk su iç ve limon ye ben soğuk suyla bıraktım 16 yıl sigara içtim ve günde 1 paketi geçiyordu bazen bıraktım şu an kokusundan migfem bulanıyor istersen yaparsın emin ol
Fatmaykt
[bilinmeyen] bi tavsiye de ben vereyim o zaman canın istedikçe dişlerini fırçalayabilirsin oda baya istetmiyor. Rabbim yardım etsin bırakırsın inşallah 💜
Buharcik
[bilinmeyen] bende hamilelik öncesi neredeyse günde bir paket menthollü sigara içerdim. Öğrendiğim akşam bir tane son içtim o kadar 😂 ondan sonra zaten mide bulantısı falan geçti gitti istek falan kalmadı 😂 ama bazen rüyalarımda sigarayı öyle bir içiyorum ki yiyorum sanki 😂😂 mide bulantısı yaşamasam bende zor olurdu belki bilmiyorum 🤷🏼♀️