lal2663 Kızlar kayseri de olup hüma hastanesinde doğum yapan var mı Cahit beyde doğum yapmayı düşünüyorum ama takipli hastası değilim 34+3üm şuanda bazı doktorlar takipli hastası olmayanları kabul etmiyor benim gibi durumu olupta doğum yapan var mı acaba 🫠
Demetzzz lal2663 Ben Tekden hastanesinde düşünüyorum. Ama öyle bir şey duymadım. Doğum yapacağım doktora daha bir kere gittim
Asya-asel Ben 3.sezeryan oldum Cahit beye dikişi ilgisi mükemmeldi 2 sene oldu olalı doğum yapmadan önce bir sefer muayene oldum gün verdi bana yaptı
lal2663 Demetzzz system 26.500 dedi o da takipli hastaya indirimli eğer belden uyuşma istersen ekstra 3 bin sezeryanda kan takılırsa da ayrı ücret alacaklarını söyledi
dilruba1 merhaba bende hüma hastanesi cahit beye takipliyim 38. haftamızdayız haftaya sezeryan olacağım inşallah gördüğüm en güvenilir doktor gözünüz kapalı güvenebilirsiniz yılların tecrübeli ve bilgili doktoru
lal2663 dilruba1 evet cahit beyi çok çok duydum çevremde çoğu kişide onda yaptı doğumu ama bi kaç kişi takipli olmayan hastasını yapmıyor diyince ikilemde kaldım siz fiyatta anlaştınız mı ne kadar istiyorlar?
dilruba1 lal2663 zaten sabit bir fiyatları var ıkı paket olarak hangisi size uygunsa onu seçiyorsun biri normal doğum paketi diğeri vip doğum. normal pket 21.750, vip paket 50.000 tl