Hale_canoglu altunayse bende İstanbul takipliydim Mersin’de ailemin yanına geldim kesinlikle tavsiye edeceğim dr özel Yenişehir hastanesi Ali yeşil tek kelime ile mükemmel bir dr
Fatma3334 altunayse normal doğum teşvik edici tabiki hiç sezaryen konuşmadık bile ilk doğumumda o doktorda olduğu için rahat bir doğum olacağını düşünüyoruz
ezgi-esk altunayse Doktor hakkında bir şey diyemem ama forum yaşam hiç temiz bir hastane değil. Bilginiz olsun
Balanne1 @altunayse bende mersine yeni tayin olup geldik uzun arayış üzerine yenişehir hastanesi Dr Ali yeşil e gittim kesinlikle tavsiye ederim
altunayse ezgi-esk ya öyle bişey ki iki hastane arasında 10 bin tl fark var maddi sıkıntı yaşadığımız bir dönemdeyiz ne yapacağımı şaşırdım😃
altunayse Zamanım çok az kaldı o yüzden birden fazla yere gidip tek muayenede karar verme şansım olmayacak diye düşünüyorum fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için önemli forum yaşam için ahmet bey ve yenişehir için ali bey i sürekli duyuyorum
altunayse Peki normal doğum istediğim için doğum sırasında mesai dışı vs olma durumunda nasıl oluyor kendi doktorumuz geliyor mu yine