Hale_canoglu ceren-123 hayır çünkü doğum nerde olacak bilmiyorum normalde İstanbul’da yaşıyorum şuan ailemin yanında olduğum için Ali hocaya başladım ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum
Balanne1 @Hale_canoglu merhaba canımm🥰 bende tavsiye üzerine ali yeşile gittim çok çok memnun kaldım.
Hale_canoglu Balanne1 ben hayatımda bu kadar iyi ilgili ve bilgili dr ile karşılaşmadım bebeğimi bana ultrasonda 5 dk boyunca anlattı izletti Mersin’de yaşayanlar çok şanslı
Balanne1 @ceren-123 ali yeşile gittim tavsiye üzerine ilk defa. Ali beyle de devam ederim doğuma kadar çok memnun kaldım canım
Hale_canoglu Balanne1 cinsiyetini öğrendiniz mi öğrendiyseniz Ali hoca mı söyledi yoksa fetal DNA mı yaptırdınız
Balanne1 @"Hale_canoglu erkek canım 🥰 hiç uğraştırmadan gösterdi kendini ☺️ fetal yaptırmadım sadece kan verdim
Hale_canoglu Balanne1 ya ne kadar şanslısınız kaçıncı haftada gösterdi acaba çok soru sordum kusura bakma bu arada 😂
Balanne1 @Hale_canoglu yaa ne demek canım 😇 12+6 da gittim hiç beklemiyorduk ama bacaklarını açmış bizi öyle karşıladı ultrasonda 😄
Hale_canoglu Balanne1 ya darısı bana inşaallah ben fetal yaptırcam ama sonucu gelene kadar sanırım Ali hoca söyler diye umuyorum çok şanslısınız Maşaallah hayırlısı ile sağlıkla doğsun inşaallah 🧿🙏
altunayse Merhaba mersine yeni taşındım 34. Haftamdayım tüm takiplerimi istanbulda yaptırdım taşınınca doğum mersinde olacak normal doğuma teşvik eden iyi bir dr tavsiyeniz var mı??
Hale_canoglu altunayse bende İstanbul takipliydim Mersin’de ailemin yanına geldim kesinlikle tavsiye edeceğim dr özel Yenişehir hastanesi Ali yeşil tek kelime ile mükemmel bir dr