Cicek_ Eliffffkkkkkk tebrik ederimm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💖 hangi marka bunlar yazabilir misin. Bende pazar günü yapıcam da 🥰
Pamiramsi Eliffffkkkkkk bu testler belirli bir aralıkta olan hcgyi saptıyor. Çok yüksek değerlerde böyle silik çıkıyor maalesef ve herkesi de üzüyor 😂
Eliffffkkkkkk Pamiramsi aile hekimim de bu şekilde dedi, teşekkür ederiz Allah isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah ☺️
Eliffffkkkkkk Cicek_ amin inşallah ☺️ en iyisi prodoctor erken gebelik testi yanıltma payı neredeyse hiç yok onu tavsiye ederim, inşallah güzel haberlerinizi alırız ☺️
Pamiramsi Eliffffkkkkkk aminnn bende çatlatma tedavisi 12. Gündeyim testlerim hala pozitif 🥹🥹 kan vereceğim günü sayıyorum çok heyecanlıyım bana da dua eder misin hamile duası kabul olur adım Nur Sena 🥰
Fidan_Aylin22 Eliffffkkkkkk ya bendede öyle oluyordu test markalarına göre öyle kimyasal diyil buyuk ihtimal
Eliffffkkkkkk Fidan_Aylin22 hem farklı test markası olması hemde idrarın seyrekligine bağlı sanırım, inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur ☺️