Simge22 zilantc bol kasılmalı, karın sertleşmesi ağırlık ne ararsan var bacım günler geçmiyor biran önce doğurmak istiyorum artık 37+3 haftalık olduk
Eylullina-geliyo Bizimde son 14 günümüz😊 uykusuzluk mu desem,penguen gibi yürüyüş mü desem,yatakta kaplumbağa gibi dönüyom muu desem🤣🤣🤣🤣🤣
ArzumSena Aysu1307 aynıyızzz , sezeryan mı istediniz ? Bende gelmesini bekliyorum normal doğum deneneceği için
Rabia1120 zilantc daha gün almadım şu an 35+2 deyiz ama sıcaklar mahvetti uyuyamıyorum bir an önce geçsin zaman diye bekliyorum
hanlnim zilantc heyecanlııı. 11 eylülde anestezi için görüşeceğiz, bakalım ne zamana gün verecek doktorumuz bugün 35+5 olduk. 💖 sağlıkla kavuşalım çocuklarımıza🙏🏻
M-Urass_Mom 36+3 💙 Bugün gerçekten çok sağlam bir sancı girdi. Belimden kasıklarıma doğru akşam 8 buçukta. Gece yine girdi ve şu an saat gecenin 4 buçuğu. Ben yürüyüş yapmaktan geliyorum. Karnım hala taş gibi ve geçmiyor 🥲
Zeynepci012 M-Urass_Mom 36+5 benimde öyle magnezyum atıyorum biraz öyle rahatlıyorum 1 gün atmıyayım diyorum sancı gelirse keser diye gerçekten atmadığım gün vajinam belim acayip sızladı uzandım uyudum sabah kalktım hala karnım taş gibi atmak zorunda kaldım
esdemiralay zilantc 36+6 dayız.yaklaşık 34. Haftaya kadar erken doğum riskiyle geldik.34ten sonra her şey bir anda değişti.Bebiş tepeye çıktı ağrı sancı kesildi bu seferde ne gelen var ne giden 😂
Nursima6761 Ödemli karında sertleşme göğüsler akıyor uyuma zorluğu ayaklarım ateş gibi yaniyor çorabsiz gezdim halde bugün doğum tarihi belli olacak artık 🥹
Tubiksercan Bende 35+6 dayım. 23 Eylül e sezeryan tarihi verdi. Ama dün muanede karnında sertleşme var dedi. Açıklıgıma baktı hafif var dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz