hanlnim zilantc heyecanlııı. 11 eylülde anestezi için görüşeceğiz, bakalım ne zamana gün verecek doktorumuz bugün 35+5 olduk. 💖 sağlıkla kavuşalım çocuklarımıza🙏🏻
M-Urass_Mom 36+3 💙 Bugün gerçekten çok sağlam bir sancı girdi. Belimden kasıklarıma doğru akşam 8 buçukta. Gece yine girdi ve şu an saat gecenin 4 buçuğu. Ben yürüyüş yapmaktan geliyorum. Karnım hala taş gibi ve geçmiyor 🥲
Zeynepci012 M-Urass_Mom 36+5 benimde öyle magnezyum atıyorum biraz öyle rahatlıyorum 1 gün atmıyayım diyorum sancı gelirse keser diye gerçekten atmadığım gün vajinam belim acayip sızladı uzandım uyudum sabah kalktım hala karnım taş gibi atmak zorunda kaldım
esdemiralay zilantc 36+6 dayız.yaklaşık 34. Haftaya kadar erken doğum riskiyle geldik.34ten sonra her şey bir anda değişti.Bebiş tepeye çıktı ağrı sancı kesildi bu seferde ne gelen var ne giden 😂
Nursima6761 Ödemli karında sertleşme göğüsler akıyor uyuma zorluğu ayaklarım ateş gibi yaniyor çorabsiz gezdim halde bugün doğum tarihi belli olacak artık 🥹
Tubiksercan Bende 35+6 dayım. 23 Eylül e sezeryan tarihi verdi. Ama dün muanede karnında sertleşme var dedi. Açıklıgıma baktı hafif var dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz
Simge22 zilantc maalesef bende de kasılma olduğu için durmadan zor geçiyor gelsinler artık kavuşalım rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi inşallah ağrı nerede oluyor
Bedihauslu Ss4 aynıyız sizinle 3. Dogumum olacak çok zor geçiyor benim uykusuz sıcak dan bunalmış hamilelikte sıkılmış geçiyor ara ara sancı geliyor