Dlnoz Hanımlar inanılmaz ağrı ve baskı var bebeğin başı çıkacakmış gibi ara ara sancıda giriyo bugün çok az peçeteye sümüksü kahveli bi akıntı da geldi doğum yakın mıdır?
ilgin22 Dlnoz nişaniniz gelmis 🥰 en fazla 1 hafta içinde doğumunuz olur. Mutlaka doktorunuzu bilgilendirin. Çok ağrınız varsa da kontrole gitmeyi ihmal etmeyin açılma da olmuş olabilir benimde ilk doğumum 38. Haftada olmuştu. Bir kaç gün önce nişanim geldi sonra da suyum 🤗 inşallah saglikla alırsınız kucağınıza 🤗
tatlibebegim_ Dlnoz benimde baskı kasılma sertleşme vardı bebek bi yere toplanıyodu 38+5de normal doğum yaptım
ArzumSena Dlnoz bende akıntı olmadı ama aynı şikayetler bende de var , bacak aram morarıkmışçasına acıyor .. yürürken , yatarken , oturup birden kalktığımda, tam penguen yürüyüşüne geçtik
Aysu1307 Aynıyız benimde 38+4 olduk bugün her an alttan çıkacak gibi oluyor çok baskı yapıyor çok toplanıyor ve kasılıyor artık zorlanıyorum normali beklesem sanırım 40 a kadar mahvolurdum 😂
Amphitrite 38+5. Bugün çok hareketliydi cok fazla biyerde toplanmaya basladi. Ayağa kalkarken vajinada ve kasıklarda baskı hissi oluyor. Pilates topunda oturmak iyi geliyor kızlar
Dlnoz ilgin22 inşallah teşekkğr ederim perşembe günü kontrolüm bar o güne kadar bekliyim dedim iki gün önce açılmam yoktu kontrolde 😌
ilgin22 Dlnoz o zaman var mıydı baskı ? Yeni olduysa mutlaka bilgilendirin doktorunuzu. Bazen açılma olup anlamayanlar bile oluyor çünkü 🤗
Amphitrite Dlnoz o zaman persembeyi bekleyin bakalım bende de nişan falan gelmiyor ya surekli kontrol halindeyim 😅
Amphitrite tatlibebegim_ ay bugün benim de aynısı oldu. Bu hissettiklerinizden kaç gün sonra oldu hemen mi oldu? Benim sabahtan beri var bunlar ama sancım yok hiç
tatlibebegim_ Amphitrite benim sancmda vardı hafif hafif vuruyodu sabah bi başladı akşaam oldu geçmedi acile gittim 3 cm açıklık vardı kendi sandımla 11 saatte doğurdum doğuma girdiğimde 10 cmdi, benim karnımın tarafı yumurta oluyodu bebek oraya toplanıp sertleşiyordu
Amphitrite tatlibebegim_ Peki bebek hareketli miydi? Benimki çok hareketli sonra dediginiz gibi bi tarafta toplanıyor sertleşiyor. Sancı kısmı yok ne yapacağim bilmiyorum sabahtan beri böyle.