irem88 Iydrnjg 3 Kere doğum yaptım hepsi özeldi şimdi yine doğurcam yine özel yani imkan varsa doğum için kesinlikle özel hastane
aslhnkrts9 Iydrnjg ilk dogumumdu araştırma hastanesinde yaptım , özelde yapsam bu kadar ilgilenmezlerdi çok memnun kaldım ben gereksiz hiç bi şey yapmadılar
hepoyleolurzaten__ Iydrnjg Beş çocuğumu da özelde doğurdum hepsinden memnundum kontrolleri devllette oldum doğum özelde
Dilansmr21 Hayelllerhayatttlar ben ilkini özelde yaptım ama bu gebeliğimde devlete gitmeyi düşünüyorum özeller çok pahalı o parayla çocuğuma oda alırım
Fatma-ylmz irem88 bence de doğum hele çok zor bir durum devlette de insanı yiyorlar resmen normal bir soru sorulduğunda bile o yüzden özel inşAllah
01Hacer01 Dogumlarimda 1. Yi özelde 2. Yi De devlette yaptım bana göre aynıydı. Ama devletteykende çok hasta yoktu gündüz gittim gece normal doğum oldu sakin olunca aynı özel gibi oldu odam tek kisilikti oda da tuvalet banyo vardı bir sıkıntı olmadi
Betusmsr Devlette sezaryen yapsa devlet istiyorum ama.normal doğumdan korkuyordum o yüzden özel aslında o kadar vermek istemiyorum
Canlarrr Betusmsr ilki özel de sezeryan oldum. Şuan da hamileyim özel masraflı geliyor o yüzden devlete gidiyorum kontrole ilki sezeryan olmuşsun mecbur bunu sezeryan yapacağız dediler o yüzden devlette yaptrcm. Sizin normal doğum mu oldu özelde?
Betusmsr Canlarrr >!!< Benim ilk gebeliğim şuan 19 haftaya girdik sezaryen istiyorum ama devlette yapmıyorlar 🥺
Almira_ hepoyleolurzaten__ özelde doğum yapabilmek icin kaçındı aydan itibaren kontrolllere gitmek gerkeiyor. Ben kontrollerimi şuan devlette yapıyorum, doğumu ozelde istiyorum ama sanırım kayıt içn muayene şartı var öncesinde. Kaçinci ayda kayıt yapmak gerekiyor özele?
Kadersss Iydrnjg bencede özel ya insan yerine koyuyorlar ben dün devlettede her ihtimale karşı kaydım olsun diye gittim o kadar kötü geçti ki koşa koşa doktoruma gittim yani belkide bana kötü bir dr denk geldi
Evin_450 Devlette de doktorlarla bağlı ilk gittiğim doktor çok iyiydi özelde bile bu kadar ilgili olunacağını sanmam ama 2. Gittiğim canavar gibi birşeydi
Pelinaltnl İlk gebeligim devlete gidiyorum özel aşırı masraflı geldi bana da yada bizim burda cok pahalı zaten sadece bir tane antakyada özel kaldı mozaik hastanesi giden var ama bana onermeyen çok oldu doktorum çok tatlı biri aşırı ilgili doğumu da devlette yapmayı düşünüyorum kız kardeşim ebe diye
BeyzaTnc1905 Maddi imkan varsa özel, devlette maalesef doktordan her kontrol sırasında muayene bulunamayabiliyor ve özeldeki kadar vakit de ayrılmıyor hastaya ayrıca doğumda özelde 1 den fazla refakatçi kalabiliyor bu bile bi avantaj olduğunu düşünüyorum