Ayselcanpolat Birkaç postta Tuğba hanımın çok iyi olduğunu okumuştum..özel muaywnehanesi varmış.. arama yaparsaınız postlar var bununla ilgili..ben akdamarda seyithan beye gitmiştim riskli gebelikten ama memnun kaldım diyemeyeceğim..
nur-can621 Ayse_3065 lokman hekim hayat hastanesi Feyza hanıma gidiyordum memnundum yoğun hastası çok doğumu o yaptı 2 ay önce
Ayse_3065 nur-can621 Feyza hanıma gidiyorum zaten ama o kadar olumsuz konuştu ki başka doktora da görünmek istedim
Geg65 Ayse_3065 geçen yil gulsum feyza hanima gittim dusuk yaptim bu sene hem gulsum feyza hanima hem tugba hanima gidiyordum baktim gulsum feyza hanim benim psikolojimi bozuyo korkutuyo ben de tugba hanimla devam ettim cok da memnunum tavsiye ederim.
Ayse_3065 Geg65 yani Feyza hanım oğlumu dogurttu.iyiydi hoştu.ama zaten gerginim pat diye söylenmez ki.ikinci gebeliğim kese görünmüyor ve beta yavaş artıyor.pat diye sağlıksız yada dış gebelik dedi.dissa işimiz zor kötü falan dedi.yani orda yıkıldım
Geg65 Beautifulmom21 ben asla memnun kalmadim detayliya girdim benle ayni gun giren herkese down sendromu ihtimali var demisti. Bi tanidigimin rahminin alinmasina sebep olmus mahkemelikler suanda
Geg65 Ayse_3065 onun agzinin ayari yok kesinlikle asiri tedirgin ediyor insani. Ya da cok uzun ve bos konusuyor. Ve malum cok kalabalik odasina giren cikan belli degil 2 deki randevuna 4 te girebiliyosun cok dezavantaji var. Ama herkes de cok memnunki bu kadar kalabalik ben orasini anlayamadim hala
Geg65 Ayse_3065 evet tugba atasaral. Semaver kavsaginin yukarisinda goldvan is merkezi 2. Kat. Dogumlari lokman hekimde yaptiriyor
Oyagunaydin Ayse_3065 ben Şuan vanda yaşamıyorum ama hamileliğimde Gülsüm Feyza’ya gidiyordum sizin dediğiniz gibi hemen olumsuz konuşuyordu bende o yüzden ona gitmekten vazgeçmiştim sonrasında Mehmet kaloya gittim o çok ılımlı bir doktordu orda olsam yine ona giderdim
Ayse_3065 Oyagunaydin onu da duydum Bilmiyorum ki çok kararsızım yani evet gebelik durumum iyi gitmiyor olabilir ama bunu yumuşatarak korkutmadan anlatabilir doktor
Oyagunaydin Ayse_3065 aynen öyle insan zaten tedirgin oluyor onlarda öyle davranınca daha da kötü oluyor insan bi şans ver bence
salgamkafa5 Geg65 detaylı ultrason için gidecektim ki bu yorumu görene kadar😢Detaylı ultrason için Van’da önerileriniz var mı?