Bulutseveer DmlMrt8 kardeşiniz ne kadara doğum yapmıştı, şöyle sürekli zam geleceği için daha da hamileliğin başında olduğumdan mantıklı gelmişti ama düşünüyorum ben de.. siz hangi doktora gidiyorsunuz Esenler medipolde memnun musunuz ne kadar muayene ücreti
DmlMrt8 Bulutseveer kardeşimin doğum paketi 41.500 22 Mart 2024 de doğum yaptı. Bende damla yasemine gidiyorum muanesi 1500 ama ilk çocuğum olduğu için indirim oluyormuş herseyde . Muaneye 1200 ödüyorum . Şimdilik memnunum ama zaman ne gösterir bilmiyorum açıkçası daha 3 kere gittim. 7.haftamdayım
Defnezumramom Bulutseveer alamadım valla bilgi aldım ama 55 bin dediler ankaradaki hastanesinde op doktor için kuzenimin eşi orda doğum yaptı çok ama çok memnun kaldı
Bulutseveer --sy demek ki ilden ile hatta ilçeden ilçeye bile fiyat değişikliği var, istanbul içinde de farklı ilçelerde fiyatlar değişiyor :( 5 ay öncesi içinde pahalı bi fiyatmış 65
--sy Bulutseveer benim alternatifim vardı büyük anadolu hastanesi var o da özel ve ben oradan 35 bine aldım paketi, medicalparkın pahalı olacağını biliyordum ama arada ciddi bir fark olduğu için büyük anadolu hastanesini tercih ettim. hastaneden de doktorumdan da çok memnunum şükür
Bulutseveer --sy hangi doktora gidiyorsunuz ve ne kadara aldınız acaba paket tabi ne zaman aldınız ben de şuan karar aşamasındayım bu yükselene muayene ve doğum fiyatları karşında…
Bulutseveer DmlMrt8 ben de paket almaktan vazgeçtim sanırım, ben de 7. Haftamdayım 😊 medipolde gideceğim sanırım
DmlMrt8 Bulutseveer sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 ben şimdilik memnunum inşallah öyle devam eder 🥰
Bulutseveer DmlMrt8 amin teşekkür ediyorum siz de inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım❤️
Beyzsa 2 gün önce gebze medical parktan 50 bin tl fiyat aldım bende daricada büyük Anadolu hastanesi acilmis orası nasıl acaba giden var mi