ayseheyecanli mercan0 biraz hızlı sanki 20.haftamdayım 5 kiloyl a devam ama hamur işi vs yemiyorum mide bulantım da hiç olmadı eskiden nasıl besleniyosam öyle besleniyorum sadece biraz daha meyve,kuruyemiş ekleyerek
smnr-06 ayseheyecanli bende aynı sizin gibiyim. 27 haftalık olacağız 7-8 kilo aldım ama ne yiyerek aldım anlamıyorum da
zeynosileannis mercan0 18. Hafta 2.5 kilo ama 6. Aya kadar kilo almak istemiyorum sonra gerçekten çok hızlı alınıyor
Merve-metin mercan0 ben çıktım artık kendimi durduramıyorum doktorum kızacak biliyorum ama yine de yiyorum 🤦♀️
Hync1 34+1 olduk ben 77 kilo ile hamile kaldım. fakat 27. haftalık itibariyle gramalitöz mastitle uğraşıyorum aldığım 15 kilonun 9 unu bu süreçte istemsizce verdim ne yazıkki şu an 82 kiloyum şükür kızım iyi kızımda en son 32. haftada 2100gr dı sanırım
Miniklerinannesiyim mercan0 23+4 olduk +4 kilo aldım zaten kilolu hamile kalmıştım 1.55 boyum 80 kiloyla kaldım kilodan cok el ayak şişmesi burun şişmesi oldu😭
Jasmine_can mercan0 34 hafta +15 kilo ile devam. Diyet miyet yapmıyorum artık. Sadece bebişim için karbonhidratı kısıtlıyorum. Gebelik öncesi şey diyordum ‘’ay millet nasıl 30 kilo alıyor ben 5 kiloyu geçmicem’’ 🤣 neyse veririz oğluşum sağlıklı olsun yeterki. 20 kiloyu geçmem umarım.😵💫
Seteacher 44 ile hamile kaldım. 28. Haftaya kadar düzenli kilo artış ile 55’e geldim. 36.haftaya kadar 55’te kaldım. Son haftamız, ödemle 57 oldum 😂