Asli98- Kızlar oksapar iğneyi hamileliğin sonuna kadar göbekten mi vurdunuz en başından beri göbekten vuruyorum ben göbeğe alıştım son aylar zor mu oluyor göbekten vurmak
cLearQueen Asli98- ben 33.haftadayım basından beri kullanıyorum göbekten vuruyodum kitle olustu koldan vuruyorum artık gayet rahat oluyor. Gobek de rahat kol.da rahat ben bacak hic denemedim
Geg65 Asli98- 37. Haftama kadar kullandim karnim gerginlesene kadar karnimdan vurdum sonrasinda hep koldan vurdum. Kol karindan daha fazla aciyor ama en azindan benim oyle oldu
Bir_nazenin01 cLearQueen nasil vuruyorsunuz göbekten direk batırıyormusunuz bende kullanıyorum da endişe ediyorum karnım çikinca nasıl kullanıcam diye
Asli98- Alone hiç koldan bacaktan vurmadigim için açıkçası bende göbek düşünüyorum hep ama bebek hareketlerini dışardan hissedikce nasıl vurabilirim onu bilmiyorum
Alive0 Haftama kadar koldan vurdum iki kolumda da tabi izler morluklar oluşuyordu çok şükür bugün bıraktık iğneyi
cLearQueen Bir_nazenin01 gobek deliginin 4 parmak yanindan tut hafif etini sıkıştır ve yavaşca vur.. bisey olmaz merak etme
Asli98- Esrabyndr ben dönüşümlü öyle vuruyordum koldan kendim vurmadigim için göbekten vuruyordum hep
Alive0 Asli98- evet doktorun iğneyi önermesinin sebebi de ilk hamileliğimde bebek sağlıksızdı gelişimi geriledi kürtaj olmak durumunda kaldım 1 sene sonra tekrar hamile kalınca önlem amaçlı iğneyi yazdı kullandım ve 26 hafta olunca bıraktım
Burcu-2634 Asli98- göbekten vurmaya hiç cesaret edemedim 18. Haftadan beri koldan vuruyorum kollarım morardı artık beze gibi şişti ama hala devam ediyorum
Babyyyymommm111 Hamileligimin başından beri bacaktan vuruyorum, hiç acimiyor cok rahat ettim. Hic gobekten denemedim, korktum. Ilk aldigimda eczaneden kol demislerdi kol denedim ama cok acidi, o yuzden sonra hemen bacaga gectim
Bersu3434 Asli98- ben en başından beri koldan vuruyorum eşim vuruyor karnımdan çok acımıştı ben vurunca eşim vurunca ne acıyor nede morarıyor karın belli bir aydan sonra sertleşiyor zaten vurmayın çok acır eğer siz vurmak istiyorsanız kendinize bacaktan vurun başkası vuracak ise koldan vursun
glycnkrt Asli98- son ana kadar göbekten vuramadım çünkü iyice gerginleşmişti. eşim koldan vurup işe gidiyordu.
beyazmelegim Asli98- bende hergün yer değiştirerek vuruyorum ki morarma olmasın diye kollar ve karın bölgesinde dönüşümlü yapıyorum ilk önce buz akü koyuyorum biraz hissizleştiriyor sonra iğneyi uyguluyorum