Feliz miniiiikfasulye çok sevindim sizin için de bebeğiniz için de. Bin şükür❤️ Allah korusun her zaman
miniiiikfasulye Melamial kalp atışı dinledim rahatladım biraz ama cidden hiç hareket etmiyor gidicem şimdi hastaneye endiselendim
miniiiikfasulye Zmom Acil sezeryana aldılar bebeğin gelişimi durmuş plesanta dan giden kan akışı düzensizmis sonra nst bağladılar kalp atışı duzensizdi hemen daha imza atmadan sezeryana aldılar bebeğin kuvezde şuan dua edin ne olur
ulkutom miniiiikfasulye valla benim bebis tatlı yiyince hareket etmiyor ekşi yiyince daha hareketli oluyor bide öyle deneyin derim
miniiiikfasulye ulkutom Onuda yedim ya rahatsız ediyorum tepki vermiuor bu saate kdr eder dedim etmedi yine
Melamial miniiiikfasulye hayırlı olsun canım bebeğini kucağına almışsın. Bebeğinin en iyi halini sen bilirsin iyi ki gitmişsin. Ben de prematüre annesiyim erkenden toplanır çıkar inşallah. O gelene kadar bol bol tavuk suyu ilik suyu kelle paça tarzı çorbalar iç dikişin hızlı toplansın🙏🏼
miniiiikfasulye qusel Acil sezeryana aldılar bebeğin gelişimi durmuş plesanta dan giden kan akışı düzensizmis sonra nst bağladılar kalp atışı duzensizdi hemen daha imza atmadan sezeryana aldılar bebeğin kuvezde şuan
miniiiikfasulye Sumeyye1134 Acil sezeryana aldılar bebeğin gelişimi durmuş plesanta dan giden kan akışı düzensizmis sonra nst bağladılar kalp atışı duzensizdi hemen daha imza atmadan sezeryana aldılar bebeğin kuvezde şuan
qusel miniiiikfasulye geçmiş olsun benimde öyle acil alındı. Şuan çok iyi inşallah sizde hemencik kavuşursunuz.