zilantc br2023 bende öyle 40+2 de doktora gidicem bende o da 1 haftaya kadar hastaneye git eger o güne kadar dogmazsa dedi ben biraz bekleyeceğim 40+5 te felan gitmeyi düşünüyoruj yurdışındayım ben bu arada türkiyede nasıl olur bilmiyorum
br2023 zilantc İhmal etmeye gelmiyor bu haftalarda bebeğin suyunun azalması işte kakasını yapması fln o yüzden biraz endişe ediyorm. İnş skntı yoktur randevu bulsaydm doktorun direk yönlendirmesni isterdm ama yok🤦🏻♀️
Mrvsmt2502 br2023 gün aşırı muayene olduk herhangi bir sorun hissedersen hemen gel dedi gittikçe sıra almadan bakıyordu. Hastane evime çok yakındı o açıdan rahattım
br2023 Mrvsmt2502 O zmn iyi ama gene de yani öyle yapmalarını doğru bulmuyorum. Bebeği tehlikeye atıyorlar sonuçta.
Mrvsmt2502 br2023 tabi süre aşılınca her zaman risk vardır ama doktoruma güvendim sorun yaşamadık çok şükür
br2023 Mrvsmt2502 Doktorunuz işinde iyi belli ki o haftada bebeğin ve sizin sağlıklı olması büyük başarı doktor tercihinizi iyi yapmşsnz☺️
Seyda_Seyda br2023 bendeki skintida o yurtdisinda yasiyorum cuma kontrolum vardi su seviyesi alt limitde dedi sali gel dedi bakalim yine olmadi suni sanci verilicek
Seyda_Seyda br2023 40+2 oglumda yasadim onu ama o kendi sancilariyla gelmisti o limitinde altindaydi bakalim bu gun 3 de randevum var
Retjza Haftaya kadar müddeti var. Ben 41+3te doğum yaptım, kendi sancılarım zaten vardı, açılma hızlansın diye suni sancı da aldım.
Seyda_Seyda zilantc cnm kac haftalikdin bugun ebe bana bi sancicayi tarifi verdi onu ic gun icinde dedi kendin yapiyosun