Z_ulall Diloshhh24 benimde o kiloda drum doğurabilirsin dedi hatta bugün eliyle üç santım açıklık yaptı şuan sancı çekiyorum hastaneye gididcem biraz biraz kanamam var
zilantc br2023 bende öyle 40+2 de doktora gidicem bende o da 1 haftaya kadar hastaneye git eger o güne kadar dogmazsa dedi ben biraz bekleyeceğim 40+5 te felan gitmeyi düşünüyoruj yurdışındayım ben bu arada türkiyede nasıl olur bilmiyorum
br2023 Mrvsmt2502 Maşallah bebek içerden çıkıp direk okula gitmeyi planlıyordu sanrm🤭Zor olmadı mı beklerken daha 40. Haftaya girmedm ama çok zorlanyrm
Mrvsmt2502 br2023 felaket zordu nefesim yetmiyordu dizlerim taşımıyordu uyuyamıyordum. Süreyi aştığımız için bebeğime bir şey olacak endişesi zaten felaket
br2023 Mrvsmt2502 Doktorlar neden o zmna kdr beklettiler ki ya suyu azalsaydi Allah korumuş sizi de bebeği de🤲🏻
Mrvsmt2502 br2023 gün aşırı muayene olduk herhangi bir sorun hissedersen hemen gel dedi gittikçe sıra almadan bakıyordu. Hastane evime çok yakındı o açıdan rahattım
Seyda_Seyda br2023 bendeki skintida o yurtdisinda yasiyorum cuma kontrolum vardi su seviyesi alt limitde dedi sali gel dedi bakalim yine olmadi suni sanci verilicek
YaseminTomar zilantc merhaba benimde ilk gebeliğimde kızım 41.haftada doğmuştu fakat fitil ile müdahale etmişlerdi öylelikle doğum yapmıştım şuan 30.hafta ikiz kızlarımı bekliyorum bakalım bunlarda nasıl olacak 🌺